|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipsa rocznik 1992 |
Autor |
Wiadomość |
sebekColt97
Mitsumaniak
Auto: -
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-03-2008, 08:43 Eclipsa rocznik 1992
|
|
|
Wczoraj przejeżdżając przez okolice Nowego Dworu Gdańskiego, pod jednym z domów stała piękna, czerwona Eclipsa z roku 1992. Ogłoszenie na sprzedaż, cena 8500zł. Auto oglądałem tylko z zewnątrz, wygląda na bardzo zadbane, właściela nie było i do tego rzuciły się na mnie 3 psy dlatego musiałem uciec do swojego auta. Dziś chce ją pooglądać dokładniej, jakaś jazda próbna bo właściciel ma czas, tylko wydaje mi się, że cena jest dość wysoka jak za ten rocznik, choć auto wizualnie jest super, ta czerwień rewelacja. Naprawdę kusi te autko do zakupu, choć sparzyłem się niedawno na Preludzie, to jednak do sportowej Eclipsy ciągnie coraz bardziej. Może jazda próbna wystarczy żeby wyłapać jakies problemy z zawieszeniem, stuki, piski? Albo wziaść i jechać do mechanika niech sprawdzi. Na co zwrócić szczególną uwagę w tym modelu Ecli z 92 roku? Dzięki za rady. |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 958 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 15-03-2008, 09:42 Re: Eclipsa rocznik 1992
|
|
|
sebekColt97 napisał/a: | Wczoraj przejeżdżając przez okolice Nowego Dworu Gdańskiego, pod jednym z domów stała piękna, czerwona Eclipsa z roku 1992. Ogłoszenie na sprzedaż, cena 8500zł. |
Sam sobie dałeś odpowiedź ......................... piękna Cię urzekła............... auto jak kobieta miłóśc kosztuje......... |
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 15-03-2008, 10:25
|
|
|
sebekColt97 napisał/a: | Na co zwrócić szczególną uwagę w tym modelu Ecli z 92 roku? |
http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=12637
Polecam wątek, wiele cennych uwag |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
sebekColt97
Mitsumaniak
Auto: -
|
Wysłany: 15-03-2008, 17:40
|
|
|
Przyznam,że widok sportowego czerwonego autka z chowanymi reflektorami aż cisnienie podnosi i trudno obok przejechać a najlepiej wsiąść w takie i zostać na zawsze. Będąc szczęśliwcem w Colcie, myśle, że gdybym rozpoczął przygodę z Eclipsą, miałbym również radość z jazdy i rzadko odwiedział mechaników. Jutro oglądam Ecli 92r. i może podejmę decyzję zakupy, ona mnie oczarowała po prostu, ale uważać musze bo juz sie sparzyłem na Preludzie niestety. |
|
|
|
 |
margan1983 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2008, 17:40
|
|
|
sebek kupiles tego eclipsa? bo jak tak to chyba jest nas 2 w malborku! choc chwilowo jestem wyjezdny. Pozdrawiam i pochwal sie nabytkiem |
|
|
|
 |
|
|