|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:19 |
BAGAZNIK (lapy, belki, uchwyty) |
Autor |
Wiadomość |
pimelodus [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2008, 00:55 BAGAZNIK (lapy, belki, uchwyty)
|
|
|
zbliża sie czas kiedy trzeba bedzie ruszyc dalej.choc jak patrze za okno to chyba potrzebuje bagażnika na narty a nie na kajak do tematu czy jest inny model uchwytow belki
do relingu niz thule .nazwy nie pamietam ale obejma relingu jest tasmowa i przypomina mi opaske elektryczna i kosztuje 330 za 4 szt plus belka. osobno/jakies pomysly/czy sa "trumny"nieświszczace.jakeś porady PRZY JAKIEJ PREDKOSCI JADE BEZ TRUMNY czy to kwestia marki czy sposobu mocowania.i jeszcze o świszczeniu czy/ same belki hałasują, |
Ostatnio zmieniony przez Gene 20-03-2008, 10:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Leszek_Kamil [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2008, 09:48
|
|
|
Napisz do mnie na gg lub na meila wyśle ci fotki jak ja mam zrobione na zimowe wyjazdy |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 20-03-2008, 10:10
|
|
|
Leszek_Kamil a moze podzielisz sie swoim rozwiazaniem z kolegami. Zapodaj fotki w temacie. Ja chetnie zobacze.
pimelodus ja uzywalem zestawu THULE i bylem bardzo zadowolony. Mialem uchwyty do relingow, belki aluminiowe owalne i bagaznik narciarski taki dlugi. Teraz wszystko lezy bo w Sporcie nie ma relingow a miejsca w srodku jest pod dostatkiem. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
wormik [Usunięty]
|
Wysłany: 20-03-2008, 20:39
|
|
|
podzielcie sie swoimi doswiadczeniami i wrzuccie jakies fotki pozdawiam wszystkich Miś - driverów |
|
|
|
 |
Robercik64 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-03-2008, 00:21
|
|
|
już po zimie , fotek nie mam ;( ale mam relingi ATERA i boxa Interpacka Carver , doradzam jedno przesunięcie boxa na jedną stronę ja chciałem mieć ładny wygląd i ustawiłem dokładnie po środku !! nie wyobrażacie sobie jaki zespół andyjskich indian stworzyłem na drodze do Austrii !! od 90 do 160 istny koncert potem dało się jechać w życiu się nie spodziewałem tego , z tym packiem jeździłem Oplem Signum i zero gwizdów a tutaj ?? ale po przesunięciu poezja....oczywiście cały opis dot. Outka II , pzdr słoneczno-jajecznie |
|
|
|
 |
|
|