|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Płyn chłodniczy w silniku :( |
Autor |
Wiadomość |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 10 razy Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 3205 Skąd: Szczecin
|
Wysłany: 03-04-2006, 10:19 Płyn chłodniczy w silniku :(
|
|
|
Wszystkie moje problemy związane z TYM i TYM okazują sie zazębiać. Rano zdałem auto do ARSU i powiedziano mi tak : wentylator sie nie rusza bo nie ma sygnału od czujnika bo ten nie wie że jest za ciepło, nie wie bo może sie tworzyć bąbel powietrza tam gdzie jest wstawiony?. Palenie na jeden gar moze być dla tego że dostaje sie do cylindra płyn chłodniczy i zanim sie nie przepali to tak słabo działa. Wiec pewnie czeka mnie wymiana uszczelki pod głowicą pewnie od razu jakieś planowanie
Jestem po odbiorze auta podobno jest ustrojstwo (podłączone do chłodnicy) które bada czy do płynu chłodniczego przedostają sie spaliny ponoć nic takiego u mnie nie stwierdzono. Nie wiem cieszyć sie czy jeszcze nie zobaczymy czy nie bedzie ubywać płynu chłodniczego jeśli tak to mając nową chłodnice i nie widząc wycieku poza nią prawdopodobnie płyn sie przedostaje do silnika nikt nie potrafił mi powiedzieć (zbyt mała ilość czasu w naprawie) co może byś z Miśkiem. Na razie jeździ. |
_________________ Gal '00 EA5A 6A13 Avance ---ZBIR---MÓJ
Colt '98 CJ1A --------CoJOt--------SOLD
Gal '91 E32A EXE ---GALANCIOR--- SOLD
MICHI DWA STARE FOTY
=========00085/KMM=========
 |
Ostatnio zmieniony przez Maciek 03-04-2006, 19:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|