Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
ROLETA BAGAZNIKA
Autor Wiadomość
jawaldek 
Mitsumaniak

Auto: Pajero 2.5 TDI manual 93
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-03-2008, 14:15   

A chciałem się wykazać :? :lol: Czy Wiecie o czymś takim jak roleta bagaznika do Pajero Long 1995. Samochód jest 5-cio osobowy,nie ma dwóch siedzeń z tyłu.Przewożąc różne rzeczy nie mam ochoty aby przechodnie oglądali mój bałagan :lol: w bagażniku.Może ktoś dorabia bo w oryginale chyba nie ma :roll: Pozdrówka :)

Videlec
[Usunięty]

Wysłany: 27-03-2008, 14:23   

oryginalnie kazde Pajero 5D mialo rolete (chyba :roll: ), szukaj na np allegro, napewno sie trafi, od anglika tez pewnie podpasi.

drugi rząd siedzeni powinien miec z tylu takie dwa uchwyty do mocowania rolety, sprawdz u siebie czy je masz.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 27-03-2008, 14:43   

prosba, nie wkladajcie wszystkiego do jednego wora bo potem bedzie ciezej szukac.

jawaldek 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-03-2008, 14:52   

Videlec napisał/a:
oryginalnie kazde Pajero 5D mialo rolete (chyba :roll: ), szukaj na np allegro, napewno sie trafi, od anglika tez pewnie podpasi.

drugi rząd siedzeni powinien miec z tylu takie dwa uchwyty do mocowania rolety, sprawdz u siebie czy je masz.

Coś mam-jakieś uchwyty.Młodsze roczniki mają to pewne ale mój 1995 to ????? Gene masz rację można się pogubić. Jak naprawią układ paliwowy to wrócę do zasadniczego tematu postu i się podzielę informacjami co i jak. Pozdrawiam :lol:

jawaldek 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-03-2008, 15:02   Roleta do bagaznika

Witam Wszystkich.poszukuję rolety do bagażnika do Mitsubishi Pajero 2.8TD Long 1995.Kupując samochód kupiłem go bez tylnych siedzeń,czyli jest 5-cio osobowe.Szukam producenta lub ewentualnie jakiegoś zamiennika,który po niewielkiej przeróbce,będzie pasowało.Na Allegro szukałem nie ma :(

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 27-03-2008, 15:05   

mysle, ze zdjecia powiedza wiecej niz kilka zdan:

tak wyglada ogolnie belka rolety i jej mocowanie

tu dokladnie widac gdzie spoczywa belka i jak sa przyczepiane szmatki do siedzenia. W zaleznosci od polozenia oparc material jest bardziej lub mniej napiety.

tu widac miejsce oparcia sie belki

tu widac cala listwe i miejsca mocowania

jawaldek 
Mitsumaniak

Wysłany: 27-03-2008, 15:12   

No i marzenie jak banka mydlana prysło :( nie mam takich uchwytów :doubt: Dzięki za fotki faktycznie więcej powiedziały niż długi opis. Pozdrówka :)

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Wysłany: 27-03-2008, 15:18   

Spokojnie, moze koledzy posiadacze starszych modeli maja inne rozwiazanie. Tak jest w Sporcie a w Wagonie II moze byc inaczej. Poczekaj, poszukaj, popytaj. Mysle, ze cos trafisz. Usmiechnij sie do ZbyszkaM2 moze on cos zalatwi.

Odpowiedz do tematu