|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
gdzie w krakowie można dostroić pilota do centralki |
Autor |
Wiadomość |
Qbus [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2008, 12:57 gdzie w krakowie można dostroić pilota do centralki
|
|
|
Sorki za moją dość długą nieobecnoś. Mam takowy problem zgubiłem pilota od centralki i potrzebuję go dorobić. Wiem tyle że moja centralka nie ma zmienności zakresów, więc poszukuje pilota którego dało by się przestroić na częstotliwość mojej centralki.
z góry dzięki i powiedzcie mi jeszcze czy nadal spotykaci się pod plazą?? |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-03-2008, 13:38
|
|
|
Najproście jak kupisz drugą centralkę z pilotami, na giełdzie, na balickiej. Najtaniej i najmniej problemów.
Qbus napisał/a: | powiedzcie mi jeszcze czy nadal spotykaci się pod plazą?? |
No jasne, z tym że teraz mamy przerwę świąteczną, najbliższy spot przewidziano na 6.04 |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Qbus [Usunięty]
|
Wysłany: 18-03-2008, 23:07
|
|
|
dzięki Adam na Ciebie zawsze można liczyć.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-03-2008, 12:04
|
|
|
|
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
|
|