Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.8] Montaż sterownika centralnego zamka.
Autor Wiadomość
tdi1982 
Forumowicz

Auto: Carisma
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-03-2008, 17:46   [Cari 1.8] Montaż sterownika centralnego zamka.

Witam.Posiadam w swojej Cari centralny ale bez zamykania pilotem jest to troszkę męczące.Znalazłem na forum gdzie podpiąć się sterownikiem zamykanie i otwieranie i kierunki lecz niestety nie mogę znaleźć jak podłączyć dodatkowy kanał do otwierania i zamykania oddzielnie klapą bagażnika.Może się ktoś orientuje które to kabelki i gdzie je znaleźć?.
I jeszcze jedno pytanie planuje zakupić centralkę i piloty scyzoryki wiem że auto ma immobilizer i tu moje pytanie-czy transponder musi znajdować się w jakimś określonym miejscu czy wystarczy że go tylko przełożę?.Miałem już przypadek że auto nie opaliło. Ponieważ mam pęknięty kluczyk tą plastykową część i miałem oddzielnie grot i oddzielnie plastik na kółku włożyłem grot do stacyjki auto kręciło ale nie odpaliło,mimo że plastyk był blisko na metalowym kółku do kluczy .Dopiero jak założyłem plastik na grot to odpalił po chwili.

Odpowiedz do tematu