|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Kmer 16-10-2009, 18:17 |
Chce kupić Galanta? |
Autor |
Wiadomość |
TomK [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2008, 22:21 Chce kupić Galanta?
|
|
|
Czy warto kupić Galanta z 1993 roku 1,8 16V w hatchbacku za 5200zł + rejestracja?
Wyposażenie to poduszka, centralny zamek, el. lusterka, szyberdach, wspomaganie, halogeny. Podobno czysty, bez korozji w stanie bdb(podobno).
jutro może pojadę go obejrzeć. Na co zwrócić w szczególności uwage? |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 04-06-2008, 23:53
|
|
|
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5399195
kolega chce kupic tego Galanta ocencie go prosze.Apropo ile takie cudo spali oraz jakie ma wady czesci itp. |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
TomK [Usunięty]
|
Wysłany: 05-06-2008, 16:46
|
|
|
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C5421585
Og
moj galant jest ten. Tzn nie moj. Pojechałem obejrzałem i najpewniej nie kupie. Ogólnie samochód wygląda ładnie, nosi normalne ślady użytkowania. Tapicerke przydałoby się odświeżyć. Jedno co mnie odepchnęło od kupna tego samochodu to to że sprzedający z wielką łaską pozwoli się przejechać a na kanał nie bo nie ma OC i sie boi.... |
|
|
|
 |
ziutoon [Usunięty]
|
Wysłany: 14-06-2008, 22:40
|
|
|
Witam,
Czy ktos z was kojarzy to autko?
Allegro
Znowu mi rozwalili Colcika i tym razem podjąłem decyzje ze nie bede go robil.
Jako że mam w nie dlugim czasie duze wydatki chciałbym kupic tani samochod i troche wiekszy od Colta.
Chciałbym pozostac przy diamentach
Ten poziom cenowy mi idealnie odpowiada bo po sprzedaniu resztek z Colta i kasy z ubezpieczenia nie wiele bede musial dolozyc.
Jesli Ktos zna ten samochod - moze to ktos z forumowiczów- to prosze o PW.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|