|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
skrzynia do 6G73 |
Autor |
Wiadomość |
artszym [Usunięty]
|
Wysłany: 31-03-2008, 01:16 skrzynia do 6G73
|
|
|
\Koledzy Mitsumaniacy!Jeżeli jest ktos kompetentny to bardzo proszę o pomoc.Co prawda posiadam chryslera stratusa rocznik 1995,ale łączy nas jedna rzecz,tj.serducho mojej "kajzerki".Jest to 2,5litrowa v-szóstka o mocy 163KM,którą podobno pakowano w galancie w latach 1992-1996 o oznaczeniu 6G73 oraz w Diamante.Niestety skrzynia automat dla starych pierników, w dodatku po raz kolejny zaczęła mi przeskakiwać w tryb awaryjny (pewnie znowu komputer spalony).Dlatego postanowiłem zamontować manualną... Niestety chrysler w manualu występował jedynie z silnikiem 2.0l. Pytanie czy taka przekładka jest mozliwa,czy były mitsubishi z tym silnikiem (2,5)i w manualu...i gdzie ewentualnie taką skrzynię od mitsu mógłbym kupić???pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|