Przesunięty przez: Hubeeert 16-09-2007, 13:02 |
[C52A 1.5] instalacja el. dosc ogolnie a z problemem jak sa |
Autor |
Wiadomość |
ronetto
Forumowicz

Auto: space runner 1,8 GLXi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 54 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 29-01-2007, 02:35 [C52A 1.5] instalacja el. dosc ogolnie a z problemem jak sa
|
|
|
witam . ciezko mi idzie jesli chodzi o szukanie ale tego szukalem... mam maly problem z moim colcidlem gdyz po wylaczeniu calkowitym stacyjki wiekszosc urzadzen w tym aucie jak wycieraczki , swiatla , kierunki, podswietlenie zegara i wlacznikow opuszczania szyb nadal dziala a sadze ze nie powinno co wiecej auta uzywam co dwa tygodnie i baterie mimo ze nowe nie daja rady odpalic motoru choc ladowanie ma sprawne... mam wrazenie jakby coc caly czas niepotrzebnie dzialalo.... dzieki za kilka slow wzmianki na temat jak ktos ma lub mial podobny przypadek.... pozdro
[ Dodano: 29-01-2007, 02:37 ]
maja maszyna jest z roku 90 . 1.5 12v |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 16-09-2007, 13:03, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-01-2007, 03:58
|
|
|
Masz zwarcie. Prawdopodobnie nie rozlacza glowny przekaznik pradowy. W dziale Faq-Downloads masz serwisowke elektryczna do swojego samochodu. Sciagnij i bedziesz wiedzial wiecej, w troubleshooting sa opisane wszelkie mozliwe awarie. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
ronetto
Forumowicz

Auto: space runner 1,8 GLXi
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Paź 2006 Posty: 54 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 29-01-2007, 04:08
|
|
|
serdeczne dzieki . pozdro |
_________________ moja gwiezdna maszyna przed zakupem |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 29-01-2007, 10:28
|
|
|
A moim zdaniem ktoś przy motażu radia skręcił ze sobą kabelki "stały +" i "+ po stacyjce" i teraz "stały +" do radia zapierdziela i zasila wszystko, co powinno być tylko po włączeniu stacyjki mimo, że stacyjka OFF.
Odłącz radio i sprawdź. Albo rozepnij z tyłu radia przewody które są ze sobą skręcone. |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 29-01-2007, 10:47
|
|
|
josie napisał/a: | A moim zdaniem ktoś przy motażu radia skręcił ze sobą kabelki "stały +" i "+ po stacyjce" i teraz "stały +" do radia zapierdziela i zasila wszystko, co powinno być tylko po włączeniu stacyjki mimo, że stacyjka OFF. |
Niektórzy "spece" robią tak specjalnie. |
|
|
|
 |
|