|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Naviheaven |
Autor |
Wiadomość |
Lothar [Usunięty]
|
Wysłany: 03-04-2008, 13:35 Naviheaven
|
|
|
Czy ktoś z Was, zacni forumowicze miał do czynienia z produktami naviheaven? Nie spotkałem się wcześniej z taką marką, a produkty są raczej niedrogie. O np. TU można to nabyć. Jest to w ogóle cokolwiek warte? |
|
|
|
 |
shark [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2008, 17:23
|
|
|
ODRADZAM !!!!!!!!!!! miałem radio model ZW-2035 - Badziew, jakich mało, cos tam gra, coś tam wyswietla ( ledwo widać - rozdzielczosć jak w telefonie z przed 5lat) po tygodniu złamal sie dzyndzel od panela, musiałem podkleić powertasmą, lepiej kupić starsze lub biedniejsze ale firmowe, i tu się nasuwa madrośc ludowa - tanie mięso psy jedzą
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
major
Mitsumaniak Major

Auto: carisma 1.6, galant 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Wrz 2006 Posty: 678 Skąd: kalisz i wrocław
|
Wysłany: 04-04-2008, 23:13
|
|
|
Podzielam opinię sharka,nie warto kpować firm typu "no name" lepiej kupić coś starszego ale firmwego a napewno odczujesz róznice w jakości:) |
_________________ Moje autka:
Carisma GLX 1.6 1996 rok
Galant SPORT EDITION 2.5 V6 1998 |
|
|
|
 |
Lothar [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2008, 06:54
|
|
|
No właśnie o jakość wykonania tego się obawiałem. Udało mi się dokopać do informacji, że jest toto niby składane na podzespołach sanyo.
Jak dotąd mam mediona MD-ileśtam CD/MP3 i nie narzekam zbytnio, więc super-sprzętu niby nie potrzebuję. Nie chciałbym jednak aby się rozpadł po miesiącu, więc dzięki za wyjaśnienia.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gattsu [Usunięty]
|
Wysłany: 07-04-2008, 21:30
|
|
|
Badziew |