|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
OT z tematu "Dziwny dźwięk przy..." |
Autor |
Wiadomość |
alan [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2008, 00:45
|
|
|
witam pisalem na ten temat ale to forum to bicie piany wiecie ten facio w czapeczce co wyglasza zlote mysli w stylu serwis gwarancja jak matolki wymienia polowe auta to sie uda oby na gwarancji bo po to za wasze pieniadze beda sie mylic jesli nie potrafisz zmienic wycieraczek itd to serwis jest dla ciebie jesli chodzi o tego klijenta od kola zamachowego dal sie zrobic ale na gwarancji wiecej tu sie nie pojawie szkoda czasu Majewski jest lepszy a zapomnialem Wiesmakiem new model zrobilem 170 tys i jak dlamnie jest to slaby wynik aby powiedziec to dobre auto do 200 nic nie powino sie dziac inaczej to szmelc jak wiekszosc disiejszych aut pozdrawiam i dotych co powiedzom nie w temacie to jest filtr paliwa wymienic albo dalej sie zastanawiac |
|
|
|
 |
Herkules13 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2008, 08:04
|
|
|
Dosyć zgrabna wypowieć tylko ciężko uchwycić sens |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-04-2008, 08:21
|
|
|
Alan rozumiem, ze jestes fachowcem i wiesz co i jak naprawic czy zdiagnozowac. Czesto ludzie nie posiadaja takiej wiedzy. To oznacza, ze nie moga jezdzic samochodami? Dlatego powstalo to forum aby sobie pomagac i wymieniac doswiadczenia. Co do moich wypowiedzi jak to ujales "zlotych mysli" staram sie przekazywac to co uwazam za istotne. W przypadku nowych aut (wiekowo i konstrukcyjnie) gwarancja jest bardzo istotnym elementem. Dlatego namawiam (i bede to robil dalej) do korzystania z praw, ktore nam przysluguja.
Prosze Cie abys staral sie wypowiadac bardziej skladnie. Nie nazywal mnie faciem w czapeczce. A przede wszystkim przeczytal regulamin i przestrzegal zasad obowiazujacych na naszym forum.
Zycze kolejnych 170 tysiecy przejechanych bez awaryjnie. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Bartman [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2008, 08:59
|
|
|
Cześć. Niestety nie wiem, czym jest spowodowana tak głęboka frustracja Alana, jednak forum uważam za bardzo przyjazne i pomocne. Kilkukrotnie znalazłem tu pomoc , która pomogła mi zaoszczędzić czas i pieniądze za co bardzo dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Co do nakryć głowy...myślę , że każdy obywatel świeckiego i demokratycznegi kraju sam decyduje o tym co nosi na głowie i niech tak pozostanie |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-04-2008, 16:17
|
|
|
alan napisał/a: | Witam
Pisałem na ten temat, ale to forum to bicie piany. Wiecie ten facio w czapeczce co wygłasza złote myśli w stylu: serwis, gwarancja. Jak matołki wymienią połowę auta to się uda, oby na gwarancji bo po to za Wasze pieniądze bądą się mylić.
Jeśli nie potrafisz zmienić wycieraczek itd. to serwis jest dla Ciebie.
Jeśli chodzi o tego klienta od koła zamachowego, dał sie zrobić, ale na gwarancji więcej tu się nie pojawię, szkoda czasu - Majewski jest lepszy.
A, zapomniałem. Wieśmakiem (L200?) new model zrobilem 170 tys. i jak dla mnie jest to słaby wynik. Aby powiedzieć, że to dobre auto do 200 nic nie powino sie dziać, inaczej to szmelc jak większosc dzisiejszych aut.
Pozdrawiam i do tych co powiedzą - nie w temacie - to jest filtr paliwa. Wymienić albo dalej się zastanawiać |
Witam
Edytowałem powyżej Twoją wypowiedź i mam nadzieję, że zrozumiałem co chcesz powiedzieć.
Moje uwagi - pisanie na tym Forum jest dobrowolne. Pomoc, lub próby udzielenia komukolwiek pomocy opierają się na dobrowolności oraz w większości przypadków na tym co sami Forumowicze doświadczyli. Nie ma przymusu pisania na Forum. Jest to zresztą jasno zapisane w Zasadach Forum.
Mimo Twojego stwierdzenia, że na gwarancji się tu więcej nie pojawisz - domyślam się, że chodzi o Forum ja Cię jednak zapraszam.
Serdeczna prośba - gdybyś używał wielkich liter oraz znaków przestankowych (nawet kropek) to dużo łatwiej byłoby Cię zrozumieć.
Pozdrawiam
administrator Forum |
Just think...
. |
|
|
|
 |
namotore
Mitsumaniak ach

Auto: T-fünf
|
Wysłany: 04-04-2008, 17:07
|
|
|
czyli skopiowalem temat tak? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 04-04-2008, 18:46
|
|
|
namotore, a jeżeli nawet tak to co z tego. Poczytaj Zasady Forum. One obowiązują. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|