|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
serwis na 5 |
Autor |
Wiadomość |
rigel [Usunięty]
|
Wysłany: 19-01-2008, 03:04 serwis na 5
|
|
|
Mam SS99 1,3 GLX wszystkie naprawy mimo że mieszkam w Brzegu, wykonuję w AUTO-CENTER SZIC przy ul. Krapkowickiej. Ostatnio na parkingu ustalony kierowca przerysował mi i to dosyć agrasywnie tylne prawe drzwi, błotnik i skończył na zderzaku. Po załatwieniu wszystkich formalności z ubezpieczycielem sprawcy oddałem samochód do serwisu. Nie zawiodłem się, naprawę wykonano w ciągu trzech dni a na ten okres otrzymałem samochód zastępczy. Zostałem po raz kolejny zaskoczony bardzo miłą i profesjonalną obsługą. I jeszcze jedno, przy wymianie paska rozrządu sprawdzono mi równierz koło napędzające pasek , okazało się że ma mikropęknięcia które mogły wywołać bardzo poważną awarię ( uszkodzenie! ) silnika, nie potraktowano wymiany jako rzecz do zaliczenia klienta. Koło zamówiono w W-wie ( ponieważ nie było go w Opolu) i następnego dnia miałem już swojego SS w domu.Polecam wszystkim tą ASO albowiem są tam ludzie którzy doradzą , zaproponują też bardziej przystępne cenowo rozwiązania . |
|
|
|
 |
przem20 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-01-2008, 08:53
|
|
|
Zgodzę się z opinią przedmówcy. Mieszkam w W-wy ale rodzinę mam w Opolu. Kiedyś zdarzyło mi się zrobic przegląd (chyba po 30000) w Opolu u Szica. Na prawdę pełen profesjonalizm. Ceny konkurencyjne. Właściciel kręci się "po obejścu" i można z nim pogadać. |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 25-01-2008, 09:04
|
|
|
przem20 napisał/a: | w Opolu u Szica. Na prawdę pełen profesjonalizm. Ceny konkurencyjne |
Tylko serwisuję u niego już od 2000r. jestem bardzo zadowolona z podejścia do klienta, jak i wykonanej usługi. Już to wcześniej opisywałam tu:
http://www.mitsubishi-gra...er=asc&start=60 |
EA5W

|
|
|
|
 |
spacestaruser [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2008, 12:19 godny polecenia serwis w warszawie lub okolicach warszawy
|
|
|
Jeżeli ktoś zna i może polecić jakiś serwis godny polecenia w warszawie lub okolicach warszawy będę wdzięczny |
|
|
|
 |
niutiger [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2008, 14:25 Re: godny polecenia serwis w warszawie lub okolicach warszaw
|
|
|
spacestaruser napisał/a: | Jeżeli ktoś zna i może polecić jakiś serwis godny polecenia w warszawie lub okolicach warszawy będę wdzięczny |
Ja jestem zadowolony z Auto TW na Puławskiej. Możesz łazić i zaglądać podczas naprawy i pytać o co chcesz - na wszystko odpowiedzą. Wszelkie koszty oczywiście najpierw ustalają z klientem zanim coś naprawią / wymienią. No i wiedzą gdzie zajrzeć i co się w danym modelu psuje. Z resztą oni chyba wcześniej w ASO robili (Mitcar) paręset metrów dalej. Serwisuję swojego MSS od ponad 40kkm + drobne naprawy (teraz 185kkm). Polecam. Można znaleźć w Wawie taniej ale czy lepiej - wątpię. |
|
|
|
 |
minimus [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2008, 16:37
|
|
|
Także polecam Auto TW. |
|