Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Proszę o rady i ocenę
Autor Wiadomość
adam717
[Usunięty]

Wysłany: 19-03-2008, 18:09   Proszę o rady i ocenę

Witam
Jestem nowym użytkownikiem tego forum, główne cele rejestracji tutaj to po to abyście mi doradzili odnośnie kupna autka, a dokładniej lancera. Jeszcze się uczę więc nie mam dużo budżetu na zakup auta. Zainteresowało mnie to auto:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4676561
co mi możecie powiedzieć o tym aucie, czy warto, jak z awaryjnością, jak śilnik bo to diesel, jak z dostępnością części, ogólnie jak najwięcej informacji. Być może niebawem stanę się szczęśliwym posiadaczem miśka.
pozdrawiam

puntspusy 
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 26-03-2008, 14:14   

podgrzewane zice ? wow, czy to mozliwe ? mam benzyne GLXi bez pogrzewanych foteli, na tylnej klapie emblemat GLX...WTF
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 26-03-2008, 14:18   

puntspusy napisał/a:
podgrzewane zice ? wow, czy to mozliwe ?

no chyba koleś się lekko zapędził z tymi fotelami
Cytat:
- podgrzewane lusterka fotele

... może pomyślał, że lusterka są na jednym klawiszu z fotelami, zamiast z tylną szybą :wink:

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Maryjon 
Forumowicz

Auto: MSR99 2.0 Colt1.3
Wysłany: 26-03-2008, 15:37   

Dlaczego fotele nie możliwe?
Zalezy dokad szły (tak słyszałem).
Modele skandynawskie miały podgrzewanie
Przynajmniej ja takie mam w swoim GLi tyle że 1991r.

Tymbardziej że kolo ten info o fotelach w 2 miejscach umieścił.
Colt 1.3 2000
Było
Lancer 1.5 GLi 1991

mouseman 
Mitsumaniak
Krzyś :)

Auto: Z16A; C62A; C68A; CX4A
Wysłany: 26-03-2008, 16:56   

Zgadza się na liście wyposażenia dodatkowego są fotele podgrzewane. Jeżeli autko pochodzi ze skandynawi bardzo prawdobodobne ze ma ten patent. Zdjecie z okolic skrzyni biegów rozwieje wątpliwości.

Odpowiedz do tematu