|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Proszę o rady i ocenę |
Autor |
Wiadomość |
adam717 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-03-2008, 18:09 Proszę o rady i ocenę
|
|
|
Witam
Jestem nowym użytkownikiem tego forum, główne cele rejestracji tutaj to po to abyście mi doradzili odnośnie kupna autka, a dokładniej lancera. Jeszcze się uczę więc nie mam dużo budżetu na zakup auta. Zainteresowało mnie to auto:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4676561
co mi możecie powiedzieć o tym aucie, czy warto, jak z awaryjnością, jak śilnik bo to diesel, jak z dostępnością części, ogólnie jak najwięcej informacji. Być może niebawem stanę się szczęśliwym posiadaczem miśka.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
puntspusy
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-03-2008, 14:14
|
|
|
podgrzewane zice ? wow, czy to mozliwe ? mam benzyne GLXi bez pogrzewanych foteli, na tylnej klapie emblemat GLX...WTF |
_________________ too much of my life is spend on the weekend
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Pomógł: 74 razy Dołączył: 03 Mar 2006 Posty: 12275 Skąd: Gdańsk
|
|
|
|
 |
Maryjon
Forumowicz
Auto: MSR99 2.0 Colt1.3
Pomógł: 4 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 201 Skąd: W-wa (Ostrowiec Św.)
|
Wysłany: 26-03-2008, 15:37
|
|
|
Dlaczego fotele nie możliwe?
Zalezy dokad szły (tak słyszałem).
Modele skandynawskie miały podgrzewanie
Przynajmniej ja takie mam w swoim GLi tyle że 1991r.
Tymbardziej że kolo ten info o fotelach w 2 miejscach umieścił. |
_________________ Pozdro
M.
MSR 2.0 1999
Colt 1.3 2000
Było
Lancer 1.5 GLi 1991 |
|
|
|
 |
mouseman
Mitsumaniak Krzyś :)
Auto: Z16A; C62A; C68A; CX4A
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 801 Skąd: Legnica
|
Wysłany: 26-03-2008, 16:56
|
|
|
Zgadza się na liście wyposażenia dodatkowego są fotele podgrzewane. Jeżeli autko pochodzi ze skandynawi bardzo prawdobodobne ze ma ten patent. Zdjecie z okolic skrzyni biegów rozwieje wątpliwości. |
_________________ -=Galeria=-
W rodzinie:3000GT VR4 99 Italia edition, LANCER C68A 1.8 GTi, LANCER C62A 1.5 8v, LANCER Sportback Ralliart CX4A |
|
|
|
 |
|
|