Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kołaki z Allegro
Autor Wiadomość
gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-04-2008, 14:28   Kołaki z Allegro

Witam, kupował ktoś kołpaki z Allegro od tego dostawcy??

http://allegro.pl/item337...3_14_15_16.html

bo wygladowo łądne tylko ciekawy jestem jak znaczek - to naklejka czy nie i jak dlugo sie moze utrzymac po myciu??

kupujepolskieprodukty.pl

gregorbu
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2008, 15:12   

Sam chciałem od tego człowieka kupić komplet kołpaków, ale uznałem, że nie warto. Dlaczego? Patrząc na zdjęcia odnoszę nieodparte wrażenie, że są to najzwyklejsze kołpaki w cenie ok. 30 PLN/kpl. z naklejonymi emblematami za 15 PLN. I wszystko z Allegro. Swoją droga identyczne kołpaki (tyle, że bez emblematów) znalazłem na giełdzie i ceny wynosiły 22-30 PLN/kpl.

kamil14
[Usunięty]

Wysłany: 04-04-2008, 15:22   

Cześć kupiłem kołpaki od tego sprzedawcy. Wysłał bardzo szybko wszystko było ok. Kołpaki wyglądają solidnie znaczek trzyma się dobrze nie są to naklejki, są chyba jakoś wtapiane. Wyglądają ładnie.

Trzeba tylko po nałożeniu kołpaka zabezpieczyć je paskami plastikowymi (ściagacze/obejmy) żeby po wjechaniu na dziurę nie spadły i nie poleciały w siną dal.
Auto myję regularnie i po roku nie widać żadnych odznak zniszczenia.

Ja mam nr 8 i wcale nie wyglądają gorzej od oryginalnych (może są trochę gorszej jakości i trzeba je mocować), ale cena 69 zł to nie 400 jak za oryginały.

A najlepiej to kupić oryginalne alufelgi.
Ostatnio zmieniony przez kamil14 04-04-2008, 16:04, w całości zmieniany 1 raz  

pawela 
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Wysłany: 04-04-2008, 15:22   

gregorbu napisał/a:
Sam chciałem od tego człowieka kupić komplet kołpaków, ale uznałem, że nie warto. Dlaczego? Patrząc na zdjęcia odnoszę nieodparte wrażenie, że są to najzwyklejsze kołpaki w cenie ok. 30 PLN/kpl. z naklejonymi emblematami za 15 PLN. I wszystko z Allegro. Swoją droga identyczne kołpaki (tyle, że bez emblematów) znalazłem na giełdzie i ceny wynosiły 22-30 PLN/kpl.

dokladnie, wzory nr 2,3,6,10, czy 11 widuje na co trzecim aucie wielu marek... Wg mnie nie warto.

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Wysłany: 07-04-2008, 07:20   

no tak m sie wydawał ze to uniwersalne jakies kołpaki plus naklejka

to pewnie na giełdzie sie porozglądam ;)

kupujepolskieprodukty.pl

Odpowiedz do tematu