|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kołaki z Allegro |
Autor |
Wiadomość |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2008, 15:12
|
|
|
Sam chciałem od tego człowieka kupić komplet kołpaków, ale uznałem, że nie warto. Dlaczego? Patrząc na zdjęcia odnoszę nieodparte wrażenie, że są to najzwyklejsze kołpaki w cenie ok. 30 PLN/kpl. z naklejonymi emblematami za 15 PLN. I wszystko z Allegro. Swoją droga identyczne kołpaki (tyle, że bez emblematów) znalazłem na giełdzie i ceny wynosiły 22-30 PLN/kpl. |
|
|
|
 |
kamil14 [Usunięty]
|
Wysłany: 04-04-2008, 15:22
|
|
|
Cześć kupiłem kołpaki od tego sprzedawcy. Wysłał bardzo szybko wszystko było ok. Kołpaki wyglądają solidnie znaczek trzyma się dobrze nie są to naklejki, są chyba jakoś wtapiane. Wyglądają ładnie.
Trzeba tylko po nałożeniu kołpaka zabezpieczyć je paskami plastikowymi (ściagacze/obejmy) żeby po wjechaniu na dziurę nie spadły i nie poleciały w siną dal.
Auto myję regularnie i po roku nie widać żadnych odznak zniszczenia.
Ja mam nr 8 i wcale nie wyglądają gorzej od oryginalnych (może są trochę gorszej jakości i trzeba je mocować), ale cena 69 zł to nie 400 jak za oryginały.
A najlepiej to kupić oryginalne alufelgi. |
Ostatnio zmieniony przez kamil14 04-04-2008, 16:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 04-04-2008, 15:22
|
|
|
gregorbu napisał/a: | Sam chciałem od tego człowieka kupić komplet kołpaków, ale uznałem, że nie warto. Dlaczego? Patrząc na zdjęcia odnoszę nieodparte wrażenie, że są to najzwyklejsze kołpaki w cenie ok. 30 PLN/kpl. z naklejonymi emblematami za 15 PLN. I wszystko z Allegro. Swoją droga identyczne kołpaki (tyle, że bez emblematów) znalazłem na giełdzie i ceny wynosiły 22-30 PLN/kpl. |
dokladnie, wzory nr 2,3,6,10, czy 11 widuje na co trzecim aucie wielu marek... Wg mnie nie warto. |
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|
|
|
 |