|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Firebee 28-08-2008, 14:25 |
!!!!!!!!!!!!!!!!! ZLOT 2008 - MAIL MASOWY !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Autor |
Wiadomość |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2008, 14:24 !!!!!!!!!!!!!!!!! ZLOT 2008 - MAIL MASOWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Witajcie
przedstawie ponizej informacje, o których warto wiedziec przyjezdzajac na Zlot.
Z gory przepraszam, jesli bedzie nieskładnie niestety, brak na to czasu:
WAZNE - ZA WSZYSTKIE NOCLEGI (OPRóCZ MOTELU CZEPEK) JESLI NIE PLACILES PRZELEWEM PLACISZ U MNIE (FIREBEE-gdzie mnie znaleźć poniżej) - my się rozliczamy, ja rozliczam się z noclegowniami - ew. faktury za noclegi proszę zgłaszać wcześniej!!!!!
noclegi:
-hotel energetyk - płacimy u Firka - klucze pobieramy w Hotelu po potwierdzeniu napisanym przez Firka!!
-domki moriw - płacimy u Firka - klucze pobieramy u Firka!
-namioty moriw - (lokalizacja na przeciwko domków) - wjeżdzamy po okazaniu identyfikatora
- domki Urzędu Miasta - płacimy u Firka - klucze pobieramy u gospodarza ośrodka - p. Piotra Wieloszyńskiego
- domki Holenderskie - płacimy u Firka - klucze pobieramy z Rancho (po potwierdzeniu przygotowanym przez Firka)
- motel czepek - placimy i klucze pobieramy w Motelu
- czwartek
- od godziny 19.00 stacjonuję w restauracji "WODNIK" na plaży miejskiej (wchodzimy na plażę i po lewej jest restauracja:)) - tam rozdaję identyfikatory, gadzety, klucze do domkow moriw, informuję co gdzie jest.
- piątek
- zgodnie z programem o 13 spotykamy sie pod marketem REAL, ale w związku z tym, ze wiekszosc z Was i tak ma zamiar przyjechac po południu, pod marketem spotykamy się rekreacyjnie, pogadac, porobic foty itp (NIE ROZDAJE KLUCZY POD MARKETEM, NIE PRZYJMUJE WPLAT POD MARKETEM!!!)
od godziny 16.00 jestem dostępny w restauracji "WODNIK", gdzie rozdaje klucze, identyfikatory itp (caly czas jestem dostępny w jednym miejscu!!! jesli trzeba cos pokazac, pomoga wam porzontkofi!!! jesli musze wyjechac, ktos bedzie na miejscu za mnie)
bawimy sie na plazy do rana
- sobota
godz. 13.00 spotkanie aut na późniejszym boisku koło rancho! tam się witamy, oglądamy autka itp itd... trawnik jest przygotowany jako równa gruntowa nawierzchnia, ale i tak proszę auta o obniżonym zawieszeniu o rozwagę!!
godz 15.00 rozjezdzamy się autami do domków!! zostawiamy auta (oprocz aut, o ktorych napisze ponizej) i czekamy na busy, ktore podjada pod domki(ok. godz 16.00), pakujemy sie w busy i jedziemy na rancho (kto chce moze jechac wlasnym autem, ale prosze nie parkowac na placu gdzie bedziemy grali w piłkę, ani w jego bezposrednim poblizu!!!!)
powrot busami zalezny tylko od zabawy (zostanie ogloszony przez mikrofony), odleglosc od rancho do noclegow ok. 1,5km
- niedziela - pozegnanie na placu koło rancho ok. godz. 11.00 - tam tez zjezdzamy sie autami
WAZNE INFORMACJE!
- przez cala impreze bedziemy pilnowani przez policję,
- jakiekolwiek problemy proszę zgłaszać pozadkowym, ktore przekaza je mnie.
- NOCLEGI - w domkach jest ciche przyzwolenie na spanie w wieksza ilosc osob niz przewidziano, natomiast w HOTELU, ktory ma jakis tam prestiż nie ma możliwości spania "na waleta" - czyli w pokoju 2 osobowym w 4 osoby. Bądźmy proszę dorośli i traktujmy to poważnie. Jeśli Dyrektor Hotelu zauwazy powyzsze - nie wyda Wam kluczy
**** odstepstwem od powyzszego jest dziecko, na tyle Dyrektor sie zgodzi, natomiast nie wyda 3 kompletow poscieli do pokoju 2 osobowego ****
- gokarty - jedziemy wlasnymi autami - wyjazd zostanie ogloszony na plazy, chetni skupiaja sie w jednym miejscu i wyjezdzamy za autem prowadzonym przez grudziadzanina (prawdopodobnie niebieskie punto ), przed wyjazdem warto ubrac sie w odziez "robocza"
- jedzenie - Grudziądzki Zlot nie przewiduje darmowego wyzywienia uczestnikow! Przy przewidywanej ilosci gości nie ma realnej mozliwosci zasponsorowania powyzszego (przy 400-500 osobach pelne wyzywienie to koszt 15tys/dzien) - a pamietajac poprzedni Zlot - i tak mimo staran organizatorów narzekania na jedzenie były, więc wolę pieniążki ze sponsoringu przeznaczyć na cos bardziej wartościowego - na pamiątki Zlotowe dla Was, ulotki itp itd...
Jedzenie można zakupywać przed Zlotem w markecie Real i innych, podczas zlotu w restauracji Wodnik (przystępne ceny-fast food, piwo;) itp), w hotelu Energetyk (domyślacie się, ze ceny mniej przystępne:)), oraz na Rancho
- rzeczy, które związane są z Mitsumaniakami(!) (plakaty, ulotki itp - bannery nam zostawcie:))a wiszą na Rancho na ścianach można zrywać i brać na pamiątkę Dowiesimy następne
I na koniec proszę o bezpieczny przejazd do Grudziądza, byśmy razem mogli się dobrze bawić...
Pamiętajcie też, ze to Zlot rodzinny, na którym mamy się dobrze bawić, a nie palić gumy itp..
Proszę o zrozumienie tez dla mnie - jestem jeden, sam to organizuję, wybaczcie ewentualne błędy i potknięcia, jak już pisałem, jesli coś Wam nie pasujcie, zaoferujcie swoją pomoc! razem poprawimy i zrobimy to lepiej.
OSOBY, które mają auto "wyjątkowe", (stary model mitsubishi, stuningowany itp) poproszę o wystawienie na honorowych miejscach na terenie Rancho (podejdę do aut podczas Zlotu i poproszę Was o to osobiście, lub któryś z pomocników)
Pozostaje mi życzyc wam szerokiej drogi oraz byście się dobrze bawili na Grudziądzkim Zlocie!!!
Patryk Schultz - Firebee - Organizator
Gene - Oprawa Graficzna Zlotu
Akbi - pomoc w organizacji |
Ostatnio zmieniony przez Firebee 31-08-2008, 19:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-08-2008, 15:18
|
|
|
Ja ze swoje strony chciałbym jeszcze dodać ... zwłaszcza do "młodszej" części Mitsumaniaków , aby nie powtarzając "błędów" z lat poprzednich
... jeśli chcemy kogoś poznać ... Admina, Moderatora ...czy kogokolwiek - to podchodźmy do takich osób sami, nie czekajmy aż oni podejdą do nas, gdyż 3 dni na poznanie 500 osób jest zdecydowanie za krótkim okresem czasu.
W celu ułatwienia identyfikacji będzie na Zlocie przeprowadzona "prezentacja" .... nazwijmy to ...osób funkcyjnych naszego forum
...nie bójmy się ... Moderatorzy nie gryzą ...ten wyyyyyyysoki Admin też nie ...każdy chętnie z każdym zamieni parę zdań
Do zobaczenia wieczorem
Szerokiej drogi |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
|
|