Energy suspension? |
Autor |
Wiadomość |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2008, 20:41 Energy suspension?
|
|
|
Chce uslyszec opini o tym zestawie. Pytam o Eclipse ale wiem ze inni tez to instaluja na innych i ciekaw jestem odczuc i roznicy.
Opinie?
http://www.energysuspensi...E18110&cat=1308 |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

Auto: plymouth laser,Outlander Turbo
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lip 2006 Posty: 958 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 10-04-2008, 23:36
|
|
|
ja zakladam poduszki silnika ..... w sobotę bede widzial kiedy odbiram auto ......dam znac jakie wrazenia
 |
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2008, 08:13
|
|
|
Ten kit znam dobrze. Zainstalowalismy to na znajomej 3.0L i jest to rewelacyjne rozwiazanie...:ok: |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

|
Wysłany: 16-04-2008, 11:15
|
|
|
allias napisał/a: | Ten kit znam dobrze. Zainstalowalismy to na znajomej 3.0L i jest to rewelacyjne rozwiazanie...:ok: |
a nie przenosi drgań silnika ? założyłem i są sztywne ...... ułożą się ? Poduszki te są chyba sportowe .....ale nie powiem odgłos silnika ....... hm....:) |
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 19:18
|
|
|
One sa sztywniejsze i bada w pewnym sensie przenoscic drgania ale masz grawantowane ze nie bedzie zadnych wychylen silnika dzieki czemu moc silnika jest przenoszona jak nalezy bez zadnych podskokow... to norma dla tego zestawu.
Jak sie z nim czujesz? Bo wciaz sie zastanawiam nad tym i zestawem na zawieche... |
|
|
|
 |
krzypolo
Mitsumaniak

|
Wysłany: 16-04-2008, 21:13
|
|
|
allias napisał/a: | Jak sie z nim czujesz? Bo wciaz sie zastanawiam nad tym i zestawem na zawieche... |
na zimnym silniku czuję i słyszę wszystkie plastiki..... ale faktycznie czuje że jest trochę mocniejszy no i zupełnie inaczej słychać silnik w srodku...............nawet przyjemniej warczy choć głośniej ... myślę że zczasem się przyzwyczaję............. |
|
 |
allias [Usunięty]
|
Wysłany: 16-04-2008, 21:50
|
|
|
Z czasem to nawet polubisz |
|
|
|