|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dziwny problem. Pomocy! |
Autor |
Wiadomość |
Dean [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 16:11 Dziwny problem. Pomocy!
|
|
|
Witam wszystkich.
Od niedawna , gdy podłączyłem do swojej carismy radio to zaczęły sie dziać dziwne rzeczy, a mianowicie samochód nie zapala wogle jak radio jest włączone i czasami włączają sie swiatła awaryjne. Nie mam pojecia czym może być to spowodowane ;/ bardzo prosze o pomoc jeżeli ktoś wie w czym może tkwic rzecz |
|
|
|
 |
joltombrat [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 16:20
|
|
|
pewnie przyciąłeś przewody tyłem radia zobacz co się będzie działo gdy je lekko wysuniesz |
|
|
|
 |
Dean [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 16:26
|
|
|
Z kablami wszystko ok i radio też dobrze podłączone ;/ Podejrzewam jakieś zwarcie ale nie jestem pewny. |
|
|
|
 |
Torax [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 17:56
|
|
|
Sprawdź jeszcz raz czy dobrze połączyłeś kable - bo brak zapłonu i awaryjne to ewidentna blokada powodowana alarmem. Może przez przypadek podpiołeś się do któregoś z kabli od alarmu, albo jeden z bezpieczników na alarmie Ci sie poluzował. |
|
|
|
 |
Dean [Usunięty]
|
Wysłany: 20-04-2008, 20:10
|
|
|
Nie będe sie zastanawiał jade podepne pod komputerek w tygodniu i myśle że bedzie wiadomo ;]
Dzięki za jakiekolwiek zainsteresowanie tematem i Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|