|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 04-05-2008, 01:30 |
[MSS ALL] [ELEKTRONIKA] Zegary z obrotomierzem do wersji bez |
Autor |
Wiadomość |
ford2 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2006, 13:04 [MSS ALL] [ELEKTRONIKA] Zegary z obrotomierzem do wersji bez
|
|
|
JCH, Witam potrzebuje opis funkcjonowania wyswietlacz co tam się robi i jak go czytać i pytanko czy moge zmienic licznik w space star 99 rok na licznik z obrotosciomierzem i czy bedzie dzialal i czy w kluczyku jest imobilajzer pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez cns80 18-02-2009, 15:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
KrzysiekP [Usunięty]
|
Wysłany: 06-03-2008, 23:12 [MSS ALL] Zegary z obrotomierzem do wersji bez obrotomierza
|
|
|
czy da sie to wymienic na zasadzie P&P? Czy one znacznie sie czyms roznia? |
Ostatnio zmieniony przez cns80 08-05-2008, 09:47, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 70 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Posty: 7348 Skąd: Warszawa-Wawer
|
Wysłany: 07-03-2008, 07:34
|
|
|
Hmm... też jestem ciekaw. W zegarach jest chyba wbudowany moduł pamięci przebiegu. Może być problem. Ale może już ktoś to robił ??? |
|
 |
Klocek
Nowy Forumowicz

Auto: Space Star 1.3
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sty 2008 Posty: 13 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 07-03-2008, 16:58
|
|
|
ja u siebie będę dopiero wymieniał ale mam kolegę który przekładał do siebie zegary z obrotkiem i wszystko P&P , tak jak cns80, pisze , w zegarach jest zapamiętany przebieg i po przełożeniu będzie taki jak w nowych zegarach |
_________________ Misio Space Star 1.3 |
|
|
|
 |
KrzysiekP [Usunięty]
|
Wysłany: 19-04-2008, 15:57
|
|
|
a jak sie ma sprawa z zegarami z wersji angielskiej? czyli w milach? wlasnie taki zanabylem, mam zamiar przelozyc tarcze, ale jak ze zliczaniem kilometrow? Narazie robil to w milach, czy po przelozeniu bedzie w kilometrach czy trzeba przelozyc jakiegos chipa czy cos? |
|
|
|
 |
|
|