|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E54A 2.0 V6] gdzie czujnik zderzeniowy ?? |
Autor |
Wiadomość |
gajosjr [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 22:22 [E54A 2.0 V6] gdzie czujnik zderzeniowy ??
|
|
|
Witam. Mam następujący problem. Posiadam Galanta i nie dochodzi napięcie do pompy paliwa. Sprawdzałem bezpiecznik i jest ok. (pompa OK) Słyszałem że mógł zadziałać czujnik zderzeniowy w aucie tylko nie wiem gdzie takowy sie znajduje (i czy mój model go posiada 93r.) przed dokonaniem kolejnych sprawdzeń chciałem wyeliminować tą możliwość. Prosze o odpowiedz i z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam !!! |
|
|
|
 |
tomekrvf
Forumowicz

Auto: EA5W, VTR 1000, HIENA, AR 147
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 48 razy Dołączył: 17 Maj 2005 Posty: 2309 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 22-04-2008, 22:46
|
|
|
gajosjr napisał/a: | Słyszałem że mógł zadziałać czujnik zderzeniowy w aucie tylko nie wiem gdzie takowy sie znajduje |
Nie ma w Galancie czegoś takiego |
|
 |
gajosjr [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 22:53
|
|
|
Wielkie dzięki za odpowiedź . W takim razie atakuje przekaźnik
[ Dodano: 24-04-2008, 21:52 ]
Witam. Dzisiaj sprawdziłem przekaźnik i jest OK. Mam pytanie gdzie konkretnie znajduje sie bezpiecznik od pompy paliwa. Wcześniej sprawdzałem wszystkie i wydaje mi sie że wszystko jest dobrze niestety nie wiem konkretnie który jest odpowiedzialny za pompe, a słyszałem że może poprostu coś nie stykać. z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
|
|