|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: swinks_UK 08-02-2009, 02:43 |
[E88A 2.5 4WD] Pas przedni |
Autor |
Wiadomość |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 1301 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 24-11-2008, 20:01 [E88A 2.5 4WD] Pas przedni
|
|
|
Witam.
Po ostatnich wyczynach w Olsztynie na jednej z rund Pucharu Polski KJS, miałem niemiły incydent, mianowicie przy prędkości ok 90km/h kilka drzewek wyskoczyło mi na drogę. Zniszczeniu uległo kilka drobiazgów (byłoby gorzej, gdyby nie to, że 5 milimetrowa płyta chroniąca silnik od spodu nie przyjała większości siły na siebie). Wszystko już mam nowe ładne i nie używane, tyle że nie moge tego zainstalować u siebie gdyż brak mi pasa przedniego !! Tamten już do niczego się nie nadawał więc został wycięty... Nigdziej takowego nie ma (oczywiście nowego). Czemu nowy? Ponieważ chce, żeby mi się podłużnice ułożyły zgodnie z tym nowym a nie jakimś sfatygowanym (jedna była prostowana) Proszę o pomoc w odnalezieniu tego nieszczęsnego elemantu mojej układanki... (ja go szukałem przez 3 miesiące, dał mi nadzieje jeden koleś co sprowadza części z USA, ale jak narazie i on przyznał się, że się pośpieszył z tymi obiecankami...) |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
MadMax [Usunięty]
|
Wysłany: 27-11-2008, 12:15 ...
|
|
|
W miarę możliwości postaram się pomóc |
|
|
|
 |
mitsu_pl
Forumowicz

Auto: Subaru Forester
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 25 razy Dołączył: 14 Lip 2007 Posty: 1301 Skąd: Grajewo
|
Wysłany: 27-11-2008, 16:47
|
|
|
Będe bardzo wdzięczny
Coś się znalazło, ale krakać nie będe więc poczekam, aż to potwierdzona informacja będzie (ponoć płynie z USA, pewny będe za tydzień czy to ten) |
_________________ Subaru Forester SF FL - 2000r.
Subaru Forester SF - 1999r.
Subaru Outback BI - 2005r.
Mitsubishi Galant E88A 2.5 TT |
|
|
|
 |
MadMax [Usunięty]
|
Wysłany: 10-12-2008, 12:17
|
|
|
Jutro będę miał namiar na galanta podobno na 100 % niebitego z przodu więc pas pewnie będzie ok dam znać jutro wieczorkiem po oględzinach ...
[ Dodano: 15-12-2008, 11:46 ]
Dupka wyszła z tego pasa - jak ten Galant nie był bity to ja jestem Tybetański mnich... Chciałem dobrze ale niestety nie zawsze wszystko się udaję... Pozostaje tylko szukać dalej |
|
|
|
 |
|
|