|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Chcę kupić tego miśka, co sądzicie:) |
Autor |
Wiadomość |
BgD [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 21-05-2008, 14:14
|
|
|
Ja bym raczej szukał z silnikiem 4G63, łatwiej o części i serwis. Ale to moje zdanie. Ogólnie autko wygląda nieźle Ale co można powiedzieć o aucie na podstawie fotek i to jeszcze kiepskich. Gostek ponadto pisze że nieszczelny jest wąż od klimy, znając takie przypadki klima na 99% niesprawna i to raczej nie kwestia samego węża. Koszt naprawy takiej klimy to dość spory wydatek czasami (nawet do 2000,-). Pytanie dodatkowe jaka instalacja gazowa. Za taka cenę, to już można igłę trafić. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
mouseman
Mitsumaniak Krzyś :)
Auto: Z16A; C62A; C68A; CX4A
Pomógł: 2 razy Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 801 Skąd: Legnica
|
|
|
|
 |
BgD [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2008, 16:08
|
|
|
Z tym wężem to faktycznie, o ale autko ma już swoje lata więc... A ten spojler w tym czerownym to już przesada Od GSX'a jest najlepszy, nie ma co No i przebieg nie duży bo 130tys (jeśli prawdziwy) a w tym czerwonym już 187 więc różica dóża:[
[ Dodano: 21-05-2008, 16:23 ]
Dzwoniłem do gościa To jest tak. Powiedział mi co wymienił więc napisze póki pamiętam:
-cały rozrząd, wszytkie płyny i oleje
-sprzęgło kompletne
-piasty tylnie z łożyskami
-klocki wszystkie teraz zmieniał
-wahacze proste
-przegób
-kable, świece
-tuleje tylnie przy simerach
Mówił że siłowniki klapy już tylko u góry trzymają ale to też przypadek cliperów Auto stało u komornika przez dwa lata podobno i było tylko przepalane czasami.. Chyba się poważnie zastanowie bo oferta nawet fajna |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
Pomógł: 72 razy Dołączył: 06 Wrz 2006 Posty: 3214 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 21-05-2008, 16:37
|
|
|
BgD napisał/a: | Auto stało u komornika przez dwa lata podobno i było tylko przepalane czasami |
I to wystarczy do odrzucenia oferty, nie ma nic gorszego dla auta niż tak długi postój. |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2008, 22:46
|
|