Inne Fora i ich Zasady |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 18-04-2008, 01:37 Inne Fora i ich Zasady
|
|
|
Cytat: | Forum XXXXXXXXX jest własnością prywatną i w związku z tym najwyższym prawem na forum jest głos administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania. |
Przed chwilą przeczytałem coś takiego i zastanowiłem sie nad taką kwestią? Czy naprawdę takie Zasady są konieczne?
Znacie inne podobne kwiatki? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 18-04-2008, 09:04 Re: Inne Fora i ich Zasady
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Znacie inne podobne kwiatki? | Znamy.
Gdzie Cytat: | najwyższym prawem na forum jest głos administratora i jego decyzje. Demokracja nie ma zastosowania | Pisałem kiedyś o tym. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
|
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
|
Wysłany: 18-04-2008, 11:21
|
|
|
A co to komuna na forum:P Wiadomo że Admin ma jakąś tam władze ale żeby dyktaturę odrazu? Powinien się liczyć ze zdaniem szarych forumowiczów |
_________________ Carisma 1,8 GDI Honda Accord VII 2.0 |
|
|
|
 |
cns80
Mitsumaniak Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
|
Wysłany: 30-04-2008, 12:49
|
|
|
Jakieś inne forum motoryzacyjne napisał/a: | 6. Podważanie autorytetu i krytyka administratora, bądź moderatora są NIEDOPUSZCZALNE. W momencie zalogowania się na tym forum stałeś się jego GOŚCIEM. Nigdy o tym nie zapominaj.
|
Zacne to je
[ Dodano: 30-04-2008, 12:50 ]
I jeszcze raz to samo forum napisał/a: | Od dnia wczorajszego, w związku ze strasznie dużą liczbą pojawiających się tzw "dzieci neostrady --> troli" został wprowadzony tzw. "ZAMORDYZM". Proszę się ogarnąć przy pisaniu bezsensownych postów. Kilku użytkowników jest wytypowanych do banicji, więc radzę szczególnie uważać tym z ostrzeżeniami. |
|
|
 |
|