|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
sprzet audio 2din z usa i przerobka |
Autor |
Wiadomość |
bart [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2007, 00:27 sprzet audio 2din z usa i przerobka
|
|
|
Witam - jako ze w galu EAxW elegancko mozna wrzucic kombajny 2dni chce to zrobic. Jakis dobry pioneer z dvd, gps itp to w polsce koszt okolo 5000 - w usa z przyprowadzniem lekko ponad 2 000... roznica spora - ale czy mi to wsyztsko bedzie dzialac? co z navi? da sie do tego wgrac normalne mapy? a radyjko? trzeba jakos przestrajac? warto sie pchac w sprzet z usa czy raczej nie da sie tego obejsc?
pozdro!
bart |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 17-11-2007, 01:34
|
|
|
Co do mapy to wgrac bedziesz musial nasza mape i powinno hulac.Co do radia to amerykany maja skok 0.2Mhz,u mnie w radiu byla opcja zmiany tzw strefy dzialania,zmienilem na Azję i krok tunera teraz jest 0,5 MHz,zobacz czy u Ciebie tez jest podobna opcja.Amerykanskie radia rowniez nie maja RDS-u. |
|
|
|
 |
kotomi
Forumowicz
Auto: Sigma 12V kb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-12-2007, 15:20
|
|
|
mitutoyo, a co to za radyjo było? Pytam bo sam jestem zainteresowany ściagnięciem alpiny z USA. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
gwb [Usunięty]
|
Wysłany: 15-12-2007, 05:14
|
|
|
Co do radia to wszystkie raczej maja do wyboru strefe a gorzej z dvd bo tam masz te regiony i niektore plyty nie beda chodzic. |
|
|
|
 |
kotomi
Forumowicz
Auto: Sigma 12V kb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 15-12-2007, 21:02
|
|
|
hmmmmm dziwne. Dzwoniłem do przedstawiciela na Polskę firmy alpine i pytałem o możliwość zmiany regionu w odtwarzaczu. Powiedzieli, że takiej możliwości nie ma. Rozumiem, ze zależy im na sprzedaży w Polsce, a poza tym nie muszą udzielać takich informacji....... ale chyba by nie kłamali. MOże mieli niedokształconego pracownika . Myśle o modelu CDA 9885 lub 9887. Sa szanse, że mozna je będzie przeprogramować czy jak kto woli zmienić region?
Dzięki za info |
|
|
|
 |
mitutoyo [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2007, 02:31
|
|
|
Moj model to Eclipse cd3100, z uwagi na to ze smigam Eclipse to ta marka zwrocila moja uwage (subwoofer rowniez mam Eclipse),teraz po osłuchaniu,polecam bezwzglednie ten model,jedyna wada to potrzebna precyzja w sterowaniu MENU,czasem podczas jazdy zeby wysterowac subwoofer musze przeleciec MENU okolo trzech razy,jakosc dzwieku jest nieporownywalna z dotychczasowymi moimi radiami.Moze za rok sprowadze wyzszy model..... |
|
|
|
 |
gwb [Usunięty]
|
Wysłany: 16-12-2007, 05:41
|
|
|
No wlasnie tego regionu nie da sie zmienic. A co do eclipse to rowniez polecam. |
|
|
|
 |
VERONE [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2008, 11:51
|
|
|
U mnie wszystko gra bez przestrajania a te super serwisy to tylko sprzęt własny naprawiają,znacie firmę Mikar z Warszawy? Polecona przez Roskfor Fosgate Polska,nic nie zrobili a w radiu Sony cdx-600r napisali ze procesor za 500zl sie zbanglał hehe,tak mnie rozbawili ze sam taśmy wymieniłem i żona ma z powrotem radio w aucie.A swoją zmieniarkę śle do Stanów.Takie są super serwisy,więcej zrobi osiedlowy majster. |
|
|
|
 |
|
|