|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pompa wody |
Autor |
Wiadomość |
Tang [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2008, 18:05 Pompa wody
|
|
|
Jakiej firmy pompkę polecacie, a o jakiej lepiej nie myśleć ??? Będę wdzięczny za przybliżone ceny, jeżeli są Wam znane ? |
|
|
|
 |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2008, 20:42
|
|
|
ja do mojej Carismy 1.8 GDI zakupiłem i zamontowałem pompę wody japońskiej firmy GMB. Cena 135,00 zł u Japaneze oczywiście... |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2008, 21:26
|
|
|
GMB - japońska sprawdzona marka |
|
|
|
 |
Tang [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2008, 21:54
|
|
|
Thx!!! Czy firmy GRAF lub ROUVILLE (lub podobnie) sa Wam znane , i co sa warte??? Jeśli chodzi o GMB u nas "na wsi" nie bardzo są dostępne. |
|
|
|
 |
damiano [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2008, 22:08
|
|
|
Tang napisał/a: | Thx!!! Czy firmy GRAF lub ROUVILLE (lub podobnie) sa Wam znane , i co sa warte??? Jeśli chodzi o GMB u nas "na wsi" nie bardzo są dostępne. |
nie miałem styczności z tymi dwoma firmami więc się nie wypowiem, a o części zapytaj Japaneze TUTAJ masz namiary. |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2008, 01:32
|
|
|
Tang napisał/a: | Thx!!! Czy firmy GRAF lub ROUVILLE (lub podobnie) sa Wam znane , i co sa warte??? Jeśli chodzi o GMB u nas "na wsi" nie bardzo są dostępne. |
Też nie znam tych marek. Ale rozrzad to nie przelewki, warto brać markowe produkty,
bo jak się uszkodzi i spadnie pasek to dopiero zobaczysz ile kosztuje spotkanie zaworów z tłokami
W chwili obecnej jak by miał kupowac to tylko GMB lub oryginał Mitsu. |
|
|
|
 |
Tang [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2008, 20:06
|
|
|
Big THX ALL
[ Dodano: 28-04-2008, 20:45 ]
Zamówiłem jednak GMB 124 zł (chyba niedrogo), paski wieloklinowe 40 i 24 zł Mitsuboshi i spox |
|
|
|
 |
|
|