|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Gdzie i za ile można pomalować auto? tanio i dobr |
Autor |
Wiadomość |
BeereQ [Usunięty]
|
Wysłany: 21-04-2008, 19:17 [Cari 1.6] Gdzie i za ile można pomalować auto? tanio i dobr
|
|
|
Witam!
Zdecydowałem się pomalować autko - zielona cari 1.6 z rocznika '00
W związku z tym mam pytanie gdzie w Warszawie (lub okolicach) można to zrobić tanio i dobrze. Autko idzie całe do malowania, bo jest w wielu miejscach porysowane - nie jakoś super mocno, ale głupio to wygląda, zresztą ruda zaczyna działać w kilku punktach.
Dach do polerki
Ma być przede wszystkim dobrze, najlepiej też tanio...
Koledzy pomogą? |
|
|
|
 |
heer75
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0+Vialle LPi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 20 Sie 2006 Posty: 244 Skąd: Wroclaw
|
Wysłany: 22-04-2008, 09:27
|
|
|
tanio i dobrze? obawiam sie, ze wspolczesnie to nie idzie w parze:)
Wiem bo 2 razy robilem poprzedni samochod... bylo niedrogo.. tyle, ze lakier (a wlasciwie szpalcha pod nim) zaczela pekac juz po 2ch miesiacach.
Lepiej znajdz kogos kto zrobi ci to dobrze i we potem staraj sie cos utargowac bo jesli bedziesz od poczatku chcial tanio... to i tanio ci to zrobia, np zapchanym pistoletem i bedziesz mial mikro pecherze na calym samochodzie:)
pozdrawiam |
|
 |
BeereQ [Usunięty]
|
Wysłany: 22-04-2008, 12:25
|
|
|
Właśnie szukam kogoś kto w ogóle to zrobi dobrze - słowem polećcie jakieś zakłady ;] |
|
|
|
 |
czekoladka_1981
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy Dołączyła: 07 Maj 2007 Posty: 3375 Skąd: wrocław
|
Wysłany: 22-04-2008, 12:52
|
|
|
BeereQ napisał/a: | Właśnie szukam kogoś kto w ogóle to zrobi dobrze - słowem polećcie jakieś zakłady ; |
Proponuję przeszukać fora regionalne ( Twój rejon zam.) napewno coś wyszukasz. |
EA5W

|
|
|
|
 |
Czaki [Usunięty]
|
Wysłany: 02-05-2008, 12:36
|
|
|
jak nie jest jakos mocno porysowane to moze wystarczy polerka (dobrym sprzętem). Są jeszcze woski koloryzujące. Jak dobry lakiernik by nie był i tak nie polakieruje lepiej od fabryki. |
|
|
|
 |
BeereQ [Usunięty]
|
Wysłany: 03-05-2008, 23:07
|
|
|
No właśnie nie jestem w 100% zdecydowany. Na lewych przednich i tylnych drzwiach jest dość płytka rysa zrobiona przez jakiegoś ****** kluczem, lewe przednie nadkole jest lekko wgięte i mocno przerysowane, na masce odpryski od kamyczków, pęknięty tylny zderzak, na tylej klapie szeroka, płytka, krótka rysa, lakier na całym aucie matowy, 0 połysku, pastowanie niewiele pomaga...
Po obu stronach przy przednich i tylnych drzwiach ogniska rdzy - powierzchni około 1,5x3cm każde... co robić... pojade do lakiernika to mi powie: "Maluj Panie, maluj..." wiadomo dla niego to $$ |
|
|
|
 |
|
|