Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[Cari 1.6] Gdzie i za ile można pomalować auto? tanio i dobr
Autor Wiadomość
BeereQ
[Usunięty]

Wysłany: 21-04-2008, 19:17   [Cari 1.6] Gdzie i za ile można pomalować auto? tanio i dobr

Witam!

Zdecydowałem się pomalować autko - zielona cari 1.6 z rocznika '00

W związku z tym mam pytanie gdzie w Warszawie (lub okolicach) można to zrobić tanio i dobrze. Autko idzie całe do malowania, bo jest w wielu miejscach porysowane - nie jakoś super mocno, ale głupio to wygląda, zresztą ruda zaczyna działać w kilku punktach.

Dach do polerki

Ma być przede wszystkim dobrze, najlepiej też tanio...

Koledzy pomogą?

heer75 
Forumowicz

Auto: Outlander 2.0+Vialle LPi
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-04-2008, 09:27   

tanio i dobrze? obawiam sie, ze wspolczesnie to nie idzie w parze:)
Wiem bo 2 razy robilem poprzedni samochod... bylo niedrogo.. tyle, ze lakier (a wlasciwie szpalcha pod nim) zaczela pekac juz po 2ch miesiacach.

Lepiej znajdz kogos kto zrobi ci to dobrze i we potem staraj sie cos utargowac bo jesli bedziesz od poczatku chcial tanio... to i tanio ci to zrobia, np zapchanym pistoletem i bedziesz mial mikro pecherze na calym samochodzie:)

pozdrawiam

BeereQ
[Usunięty]

Wysłany: 22-04-2008, 12:25   

Właśnie szukam kogoś kto w ogóle to zrobi dobrze - słowem polećcie jakieś zakłady ;]

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 150 razy
Wysłany: 22-04-2008, 12:52   

BeereQ napisał/a:
Właśnie szukam kogoś kto w ogóle to zrobi dobrze - słowem polećcie jakieś zakłady ;

Proponuję przeszukać fora regionalne ( Twój rejon zam.) napewno coś wyszukasz.
Renata
EA5W

Czaki
[Usunięty]

Wysłany: 02-05-2008, 12:36   

jak nie jest jakos mocno porysowane to moze wystarczy polerka (dobrym sprzętem). Są jeszcze woski koloryzujące. Jak dobry lakiernik by nie był i tak nie polakieruje lepiej od fabryki.

BeereQ
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 23:07   

No właśnie nie jestem w 100% zdecydowany. Na lewych przednich i tylnych drzwiach jest dość płytka rysa zrobiona przez jakiegoś ****** kluczem, lewe przednie nadkole jest lekko wgięte i mocno przerysowane, na masce odpryski od kamyczków, pęknięty tylny zderzak, na tylej klapie szeroka, płytka, krótka rysa, lakier na całym aucie matowy, 0 połysku, pastowanie niewiele pomaga...

Po obu stronach przy przednich i tylnych drzwiach ogniska rdzy - powierzchni około 1,5x3cm każde... co robić... pojade do lakiernika to mi powie: "Maluj Panie, maluj..." wiadomo dla niego to $$

Odpowiedz do tematu