|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E54A 2.0 V6] który bezpiecznik od pompy (93r.) |
Autor |
Wiadomość |
gajosjr [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2008, 10:59 [E54A 2.0 V6] który bezpiecznik od pompy (93r.)
|
|
|
Mam następujący problem. Nie dochodzi napięcie do pompy paliwa. Sprawdzałem pompe i jest ok. Sprawdzałem przekaźnik i też jest sprawny. sprawdzałem przejście na wszystkich bezpiecznikach i niby wszystko działa. Nie wiem który konkretnie jest odpowiedzialny za działanie pomy paliwa i prosiłbym jeśli ktoś wie który za to odpowiada i gdzie sie znajduje, czy pod maską czy przy kolumnie kierownicy, już powoli trace cierpliwość.
Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź. |
|
|
|
 |
BodoV6 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2008, 12:13
|
|
|
dawałeś +12 na styk pompy i działa...
pompa nie ma osobnego bezpiecznika, ma działać zawsze gdy kluczyk jest na ON
- zasilane są również m.in. cewki WN
zasilanie idzie poprzez stacyjkę, styki przekaźnika i do pompy.
do sprawdzenia jeszcze przewód plusowy od pompy |
|
|
|
 |
gajosjr [Usunięty]
|
Wysłany: 27-04-2008, 22:45
|
|
|
Dzięki za pomoc. Już wszystko działa. W moim aucie poprzedni właściciel zrobił włącznik zabezpieczający przed kradzieżą którym wyłączało się pompę. Niestety włącznik sie zepsuł i on był przyczyną całego zamieszania. Po jego ominięciu moje auto sie odezwało na benzolu. Pozdrawiam wszystkich Mitsumaniaków |
|
|
|
 |
|
|