Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czerwony Lancer sedan
Autor Wiadomość
Umbertus 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer sedan 1,6 Invite
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 10-08-2014, 22:11   Czerwony Lancer sedan

Witam! Wypada zacząć od początku, czyli skąd w ogóle "ideja" zakupu Lancera. Otóż pierwsza nieśmiała myśl pojawiła się już w okolicach 2010, przy okazji zmiany Punto II na coś nowszego. No ale wtedy misiek znajdował się zdecydowanie poza moimi możliwościami... Cóż kupiłem Fiata Punto Evo. Aż do lipca nie myślałem nawet specjalnie o samochodzie, ale pod jakimś centrum handlowym wypatrzyłem Lancerka... Śliczny czerwony sedan! Pokazałem żonie i coś tam pogadaliśmy, że japoński i niezawodny... No i piękny i zdecydowanie większy od naszego Punto. Koniec końców sprzedałem Punto i błyskawicznie przeprowadziłem negocjacje z Dealerami. Samochód kupiony bez jazdy próbnej, czyste emocje! Odebrany wczoraj, jak widać na fotkach czerwony sedan, wersja wyposażenia Invite. Z dodatków ma autoalarm, kuwetę bagażnika, listwy progowe, komplet welurów na lato i dywaników gumowych na zimę. Oczywiście z czasem zamierzam autko doposażyć i ulepszyć. Auto kupione "na zawsze", czyli z zamiarem pojeżdżenia 10-12 lat. Na razie działa u mnie "efekt WOW" więc wstrzymam się czas jakiś z wydawaniem opinii o nim. Oto zdjęcia.

Ostatnio zmieniony przez Umbertus 11-08-2014, 08:14, w całości zmieniany 1 raz  

dmi 
Mitsumaniak

Auto: Avance 2.5 V6 A/T
Wysłany: 10-08-2014, 22:21   

musisz poprawić bo nie widać zdjęć/linków. Tu masz instrukcję wstawiania zdjęć:

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=9261

Umbertus 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer sedan 1,6 Invite
Wysłany: 11-08-2014, 08:25   

Spokojnie, już wszystko działa, dzięki za pomoc.

Odpowiedz do tematu