|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czerwony Lancer sedan |
Autor |
Wiadomość |
Umbertus
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer sedan 1,6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 10-08-2014, 22:11 Czerwony Lancer sedan
|
|
|
Witam! Wypada zacząć od początku, czyli skąd w ogóle "ideja" zakupu Lancera. Otóż pierwsza nieśmiała myśl pojawiła się już w okolicach 2010, przy okazji zmiany Punto II na coś nowszego. No ale wtedy misiek znajdował się zdecydowanie poza moimi możliwościami... Cóż kupiłem Fiata Punto Evo. Aż do lipca nie myślałem nawet specjalnie o samochodzie, ale pod jakimś centrum handlowym wypatrzyłem Lancerka... Śliczny czerwony sedan! Pokazałem żonie i coś tam pogadaliśmy, że japoński i niezawodny... No i piękny i zdecydowanie większy od naszego Punto. Koniec końców sprzedałem Punto i błyskawicznie przeprowadziłem negocjacje z Dealerami. Samochód kupiony bez jazdy próbnej, czyste emocje! Odebrany wczoraj, jak widać na fotkach czerwony sedan, wersja wyposażenia Invite. Z dodatków ma autoalarm, kuwetę bagażnika, listwy progowe, komplet welurów na lato i dywaników gumowych na zimę. Oczywiście z czasem zamierzam autko doposażyć i ulepszyć. Auto kupione "na zawsze", czyli z zamiarem pojeżdżenia 10-12 lat. Na razie działa u mnie "efekt WOW" więc wstrzymam się czas jakiś z wydawaniem opinii o nim. Oto zdjęcia.
 |
_________________ Fiat CC > Punto II Fl > Punto Evo > Mitsubishi Lancer |
Ostatnio zmieniony przez Umbertus 11-08-2014, 08:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dmi
Mitsumaniak

Auto: Avance 2.5 V6 A/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 30 Paź 2013 Posty: 475 Skąd: Bydgoszcz
|
|
|