|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[3.2 DID] napis na osłonie koła zap. |
Autor |
Wiadomość |
Owca
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 31-12-2014, 17:02 [3.2 DID] napis na osłonie koła zap.
|
|
|
Witajcie, zwykle Was tylko podczytywałam ale przyszla pora zeby nie tylko się przywitać ale tez poprosic o radę/pomoc. Problem jest błahy: jakiś czas temu przywaliłam osłoną koła zapasowego,która została (wydawało mi się) szczęśliwie poklejona. Po jakimś czasie jednak zaczęłam gubić literki z osłony. Niby nic ale niekompletny napis wkurza...pogrzebałam trochę w sieci ale oprócz zakupu całej osłony takowego napisu znaleźć nie mogę. Można gdzieś dokupić takie litery??? Będę wdzięczna za każdą sugestię. |
|
|
|
 |
n_bart
Mitsumaniak
Auto: PII 2,8 A/T long po lifcie
Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Mar 2014 Posty: 68 Skąd: Wilkowice /k.Bielsko-Biała
|
Wysłany: 31-12-2014, 17:59
|
|
|
Sklep papierniczy z srebrnymi samoklejącymi literkami. |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 31-12-2014, 23:32
|
|
|
Owca, nie wiem jakie masz napisy (podejrzewam, że grubsze "chromowane" lub "aluminiowe"), ale opcji masz kilka.
Znaleźć na aledrogo lub innym portalu uszkodzona osłonę także z brakami i kupić brakujące literki - masz oryginał.
Podjechać na ploter i wyciąć nowy napis - wzór powinnaś znaleźć w sieci, a jak nie to wystarczy zdjęcie - masz dobrą podróbkę.
Podjechać na laser i wyciąć napis w aluminium - masz wypasioną podróbkę - "custom" pełną gębą.
Zadzwonić do ASO i zapytać czy można kupić poszczególne litery - nowy oryginał z ryzykiem, że nowa literka będzie się różnić "zmęczeniem" od starych literek. |
|
|
|
 |
Owca
Nowy Forumowicz
Auto: Pajero IV
|
Wysłany: 01-01-2015, 19:28
|
|