|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Moja ukochana Cari. |
Autor |
Wiadomość |
MoLi_TRN [Usunięty]
|
Wysłany: 12-05-2008, 19:45 Moja ukochana Cari.
|
|
|
Na poczatku marca straciłem cierpliwość do wtedy obecnego autka Honda civic, w bardzo szybkim tempie ją sprzedałem bo w 20 min poszła na allegro, daleko bo az do Zielonej Góry. Nowego autka zaczęłem szukac od razu... wiele razy sie rozczarowałem...polacy potrafią kłamac jesli chodzi o stan autka...szukałem BMW, VW i nic ciekawego nie znalazłem.... wkońcu moja dziewczyna znalazła tą jedyną...jak tylko ją zobaczyłem to od razu wiedziałem ze takie autko chce... urzekła mnie... i tak o marca jest ze mną....
Autko z roku 98 z silnikiem 1.6, przebieg udokumentowany 178tyś
Wyposażenie:
-ABS
-Elektryczne Szyby
-Klimatronik
-autoalarm
-Centralny zamek
-LPG sekwencja BRC
-4 poduszki
Wnętrze jest bardzo zadbane, autko użytkowała kobieta, widac ze dbała o nie.
Od strony mechanicznej mam tylko do wymiany okladziny z tyłu, może bębny i czujnik prz dzwiach kierowcy. Prawdopodobnie tłumik drgań. Wyposaże autko w dobrej jakości Car Audio by uzyskac odpowiednie brzmienie w srodku. Sprzedająca nie ukrywała ze autko bylo malowane ale moj przyszly teść biegly sadowy badał autko i były to lekkie otarcia i nieumiejetne parkowanie wiec "BITA" nie byla
Przez 1,5 miesiąca przejechałem juz bardzo duzo KM i zadnego z km spedzonych w tym autku nie załuje... jezdzi sie bardzo komfortowe, ekonomicznie. Idealne autko.
kilka fotek autka.
lepsze zdjecia bedą po myjni i sesji zdjęciowej |
|
|
|
 |
|
|