|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Rolety przeciwsłoneczne |
Autor |
Wiadomość |
t_a_s
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8 GDI, 98 rok
Kraj/Country: Polska
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lut 2008 Posty: 164 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 07-05-2008, 10:31 [Cari 1.8 GDI] Rolety przeciwsłoneczne
|
|
|
Witam,
chcę kupić rolety przeciwsłoneczne do mojej Carismy na tylną szybę i tylne boczne, bo mi słońce świeci na dziecko, czy ktoś się orientuje, jakie powinny być ich wymiary?
I ewentualnie jakiej firmy warto kupić?
Nie chcę przyciemniać szyb, bo słońce nie świeci cały rok, a zresztą mąż nie chce się na to też zgodzić. |
_________________ Pozdrawiam, Anita
 |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 07-05-2008, 11:01
|
|
|
Mam rolety a właściwie miałem ale po jednym sezonie zdjąłem bo ogólna kaszana z nimi jest.
Możesz przyciemnić szyby, drożej ale pewnie lepiej choć moim zdaniem Cari wygląda obciachowo z przyciemnianymi i dresem zajeżdża. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
t_a_s
Mitsumaniak
Auto: Carisma 1.8 GDI, 98 rok
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 15 Lut 2008 Posty: 164 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 07-05-2008, 15:12
|
|
|
Student napisał/a: | kaszana z nimi jest. |
dlaczego? |
_________________ Pozdrawiam, Anita
 |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 08-05-2008, 07:20
|
|
|
Strasznie nie lubię jak Mi coś odstaje a z tymi roletami to tak jest, jak są nowe to ok. ale podczas użytkowania ranty zaczynają się wyginać i robi się mała fala, poza tym Carisma ma schodzące w dół szyby w drzwiach i jak kupisz rolety to nie będą pasowały na zatrzaski w szybę tylko na przylepce do szyby a to powoduje że część okna nie jest zasłonięta bo musisz opuścić trochę roletę. Powiem tak dla mnie jest to rozwiązanie na 55%.
Wybór należy do Ciebie. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
Rafal_Katowice
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma 1.8 GDI, DYNAMICS,'00
|
Wysłany: 08-05-2008, 08:27
|
|
|
Mam roletę zamontowana na tylnej półce (hatchback) chyba przez poprzedniego właściciela (a może fabrycznie?) tylko nie mam jej gdzie zaczepić na szybie
Czy ktoś z was, kto ma rolete na tylną szybę mógłby cyknąć fotkę zaczepów? To mają być jakies specjalne zaczepy czy może mam ją zaczepić o tą listwę która idzie przy dachu? |
_________________ mój pierwszy samochód... moja pierwsza Cari...
- Lataj nisko i powoli! - jak mówiła babcia do wnuczka pilota.
 |
|
|
|
 |
|
|