|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Miejsce montażu oraz sprzedaży |
Autor |
Wiadomość |
wit100
Nowy Forumowicz
Auto: Mirage 1,5
|
Wysłany: 22-09-2008, 09:19 Miejsce montażu oraz sprzedaży
|
|
|
Cześć wszystkim
Mam pytanie o państwo (może miasto) w jakim są składane-montowane nowe modele Lancera 2008.
Czy to w Japonii czy może gdzieś bliżej? Dlaczego tak długo trzeba czekać na sprowadzenie zamówionego auta?
Gdzie kupowaliście swoje Lancerki? Jakie oferty/rabaty dali wam dealerzy?
W Wawie Mitcar nic nie daje, AutoGT daje "Pakiet Dealerski: Dywaniki welurowe, Alarm,Czujniki cofania,Kuwetę bagażnikaSiatkę mocującą bagaż w bagażniku".
I trzecie pytanie, czy ktoś z Was ma może beżową tapicerkę? Jak się utrzymuje w czystości, podobno są na suwaki zdejmowane....
Pozdrawiam
-Witek |
Ostatnio zmieniony przez wit100 22-09-2008, 11:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
adamos
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer '08 1.8 Intense
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-09-2008, 10:17
|
|
|
Adres
Company Name: Mitsubishi Motors Corp.
address: 5-33-8 Shiba Minato-ku Tokyo 108-8410 Japan
Industry: Transport Equipment;
Comments: Mitsubishi Motors Corp. is the newest automobile manufacturer in Japan and one of the very few firms in the world that produces a full line of automobiles.
Ja swojego kupiłem w Toruniu , to byla jedyna sztuka w Polsce z silnikiem 1.8 wersja Intense i ten kolor co chcialem (od ręki), chyba czekał na mnie .
Ja w ramach rabatu dostałem autoalarm , torbę ,skrobaczkę do szyb i filiżanki
Pozdrawiam |
_________________ Lancer '08 1.8 Intense
 |
|
|
|
 |
Zorro123 [Usunięty]
|
Wysłany: 22-09-2008, 11:27
|
|
|
Wszystkie lancery produkowane są w japońskiej fabryce Mizushima i przypływają samochodowcami do Gdyni. dlatego tyle się na nie czeka. Zaopatrują cały świat. nie tylko Polskę. Chyba jeszcze są montowane w USA ale tylko na tamtejszy rynek.
Beżowa tapicerka jest fajowa (sam chciałem taką) ale poszedłem na łatwiznę i wybrałem czarną. Beżowa jest trochę za biała to nie jest taki beż o jakim myślałem i mimo wszystko czarna jednak jest łatwiejsza w utrzymaniu (ale wszystko zależy u kogo - jak ktoś jest prezesem to gdzie ma zabrudzić )
U mnie w rabacie były oryginalne dywaniki welurowe Mitsubiushi, nakładki na konsole, i jeszcze coś tam. |
|
|
|
 |
Forensic [Usunięty]
|
Wysłany: 22-09-2008, 13:16
|
|
|
Bez targowania się w Grafixie w Białymstoku otrzymałem autoalarm, dywaniki gumowe, brelok do kluczy.
Mam jasną tapicerkę. Myślałem, że będzie trudniejsza w użytkowaniu.
Wygląda ładnie, ożywia wnętrze i najważniejsze łatwo się nie brudzi.
Córka łazi po niej w butach i wystarczy strzepać ręką pozostawiony przez nią kurz i piasek.
Jeżdżę już prawie rok czasu, nigdy nie była prana i jest na pierwszy rzut oka czysta (miejscami trochę się nieznacznie przybrudziła, jakieś tam drobne plamki po kawie).
Rzeczywiście z tyłu foteli są suwaki błyskawiczne i rzepy ale nie mam pojęcia czy służą do zdejmowania tapicerki. |
|
|
|
 |
jaca71
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 18 razy Dołączył: 01 Wrz 2008 Posty: 4696 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 22-09-2008, 14:07
|
|
|
Wszystkie bez wyjątku Lancery produkowane są jak wspominał Zorro123 w Mizushima czyli w Japonii. Nawet te w USA płyną stamtąd. W USA jest obowiązek podawania kraju pochodzenia i Lancer ma napisane że w USA zrobione jest 0% w Japonii 90%. Pozostałych 10% nie podają ale chyba wszyscy wiedzą gdzie to jest robione.
Dla przykładu Suzuki SX4 ma napisane USA 50%, Japonia 40%
Tapicerka? Napaliłem się na komplet czerwony z wierzchu bezowy wewnątrz - wyglądał obłędnie. Ale w takiej konfiguracji jakiej chciałem swojego była tylko czarna tapicerka od ręki - to znaczy do 10dni. Widocznie los tak chciał, a biorąc pod uwagę że posiadam dwójkę: 6 i 2 latki to chyba będzie praktyczniejsze tym bardziej że u mnie nie ma zakazu jedzenia w samochodzie. |
|
|
|
 |
|
|