|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] Dziwne brzeczenie |
Autor |
Wiadomość |
mephisto
Mitsumaniak Sławek

Auto: Lancer X/Colt V/Tiburon
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 5 razy Dołączył: 07 Paź 2007 Posty: 387 Skąd: Niemcy/Police
|
Wysłany: 10-05-2008, 12:31 [Cari 1.8 GDI] Dziwne brzeczenie
|
|
|
od czasu do czasu kiedy przekrece kluczyk do polozenia acc,to po jakims czasie mam takie dziwne bzyczenie miedzy Pojemnik na plyn hamulcowy a pompka sprzegla wraz ze zbiornikiem na plyn. ostatnio zdarza sie to coraz czesciej i troszke mnie to zaniepokojilo. |
_________________ Mitsubishi Lancer X 1.8 Di-D
Mitsubishi Colt 1.3
 |
|
|
|
 |
adamk4 [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2008, 15:05
|
|
|
Witam. Odpowietrz uklad hamulcowy. Opis masz
Jedna osoba pompuje pedałem hamulca a druga popuszcza odpowietrznik. Czyli gdy pedał idzie do podłogi popuśc odpowietrznik na cylinderku najlepiej załóż na niego kawałek przewodu gumowego coby sie nie nabrudziło wokoło pedał wpada do podłogi osoba pompująca nim na chwile trzyma go w tej pozycji a Ty zakręcasz odpowietrznik żeby pedał wracając do położenia normalnego nie zassał powietrza. Do zbiorniczka zalewasz co chwilę nowy płyn i tak kilka razy żeby dobrze przepłukać. To taka metoda warsztatowa ale dobra. |
|
|
|
 |
orzech [Usunięty]
|
Wysłany: 10-05-2008, 18:02
|
|
|
mephisto, a ja sadze ze to silniczek krokowy -----powinno byc go slychac i tak ma byc ... |
|
|
|
 |
|
|