|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Sterownik centralnego zamka |
Autor |
Wiadomość |
Cornholio
Forumowicz
Auto: Mitsu Carisma 1.6 100ps 98r.
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 121 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 05-02-2009, 02:55 Sterownik centralnego zamka
|
|
|
Witam. Mam pytanie. Chce zakupić sterownik z pilotem do centralnego i zastanawiam się czy moja Cari posiada taki już zamontowany. Wiem że jest to wyposażenie dodatkowe, a Niemiec od którego kupiłem samochód nie dam mi pilota (być może zgubił, a być może nie było w ogóle sterownika). Dlatego też proszę o pomoc gdzie mogę Go szukać, jeśli w ogóle jest coś takiego w moim aucie.
W góry dzięki za odp.
Mam jeszcze jedną sprawę ale to już w kolejnym poście. |
|
|
|
 |
herflik95
Forumowicz Piotr

Auto: Skoda Octavia II 2.0 TDI
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 05-02-2009, 07:11
|
|
|
poszukaj przy skrzynce bezpieczników w środku autka, zasadniczo dokładane centralki sie tam znajdują przy skrzynce bezpieczników w środku autka, jak zerkniesz to bedziesz widział czy jest tam jakas centralka i jakiej firmy |
|
 |
demeone
Mitsumaniak

Auto: Carisma '98 1.8 GDI
Kraj/Country: UK
Pomógł: 16 razy Dołączył: 06 Wrz 2008 Posty: 598 Skąd: Szczecin/Manchester
|
Wysłany: 05-02-2009, 11:41
|
|
|
Ja znalazlem w centralnej konsoli czyli poszukaj pod kierownica po lewej stronie, odkrec tą boczna oslonke i tam poszukaj
Aby odkrecic ta boczna najpierw musisz odkrecic ta co jest pod kierownica czyli ta co zakrywa glosnik i jest tam dzwignia do otwierania maski a pozniej odkrecasz tą boczna. Sprawdz tam |
|
|
|
 |
|
|