|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dzięki za Pomoc |
Autor |
Wiadomość |
wojmi1
Mitsumaniak lancer kombi i gal

Auto: lancer combi g37 i c12 galE32
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 20-06-2008, 08:36 Dzięki za Pomoc
|
|
|
Dziękuje Szczesław za pomoc dojechałem.
Podczas powrotu a raczej kursu ze Słowacji na Kielce zgubiłem klocek hamulcowy- za N. Targiem
Po szybkiej naprawie ruszyłem dalej -zmieniłem klocki stronami , wypadnięty był ten od strony tłoczka a od strony zewnętrznej był prawie nominał--- przyczyna zablokowanie tulejek prowadzących docisku. Problem wymagał interwencji bo miałem w aucie ok 800 kg towaru . A ze godz była ok 17.00 więc poprosiłem Szczesława by mi wzioł i zorganizował nowe klocki - a co miał siedzieć w domu i się nudzic?-- niestety z 3 typów podawanych przez katalog i zorganizowanych ani jeden nie pasował--- Ale dzięki pomocy sąsiedzkiej i mechanikowi Leszkowi dokonano Cepeli tzn. przerobiono znalezisko warsztatowe na klocka właściwego--- technologia pewnie jak w NASA ale wszystko się udało.
DZIki wielkie. |
_________________ lancer 4 wd combi 87, 89 ; c12v 1.5 90, gal E33 90 +e33 |
|
|
|
 |
szczeslaw
moderator Łamacz przepisow KRD

Auto: Carisma 1.6 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-06-2008, 12:27