Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Problem z elektrycznymi szybami w 315
Autor Wiadomość
bastek69 
Forumowicz

Auto: Proton
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 13-05-2008, 23:50   Problem z elektrycznymi szybami w 315

tak to jest jak sie ma skleroze ;p...
miałem o to pytać w poprzednim temacie ale zapomniałem.
otóż sprawa jest taka że w tym moim Protonie są elektryczne szyby.
jakieś 2-3 tyg temu doczyściłem z rdzy i nasmarowałem prowadnice bo sie przycinały szyby przy podnoszeniu i pare dni działało jak należy.
ale teraz znowu jest kłopot bo szyba (najbardziej pasażera na szczęście ;p) przy podnoszeniu wolniej podnosi sie od strony lusterka przez co od strony klamki wychodzi szybciej i "wypada" z prowadnicy a następnie sie zacina. Dopiero trzeba ją franie ręką ustawić w odpowiedniej pozycji i jakoś sie wygranoli ledwo ledwo do góry.
jak moge to naprawić bo jakoś nie mam za bardzo pojęcia...??
Ostatnio zmieniony przez bastek69 14-05-2008, 10:38, w całości zmieniany 2 razy  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 14-05-2008, 01:33   

bastek69, przeczytaj Zasady Forum.
W tytule tematu ma się znaleźć opis tego czego temat dotyczy.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

ZeusProton
[Usunięty]

Wysłany: 27-05-2008, 14:05   

Kolega nic nie pomogl jeszcze udzielil reprymendy, mam podobnie tylko, ze blokuje sie tylna prawa, nasmarowalem uszcelki (nic nie dalo) obawiam się ze wysnulo sie kilka drucikow z linki i one sie blokuja, trzeba wymienic (ale to w moim przypadku, u Ciebie może spada z prowadnicy), jezeli po nasmarowaniu i przeczyszceniu bylo dobrze do zrob tak jeszcze raz moze brud znowu wylazl

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 27-05-2008, 19:02   

ZeusProton, nie pomogłem to fakt. A reprymenda była bo już co prawda nie widać ale tytuł tematu brzmiał POMOCY!
Pozdrawiam

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu