|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Linka skrzyni biegów |
Autor |
Wiadomość |
Raafaaell [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2008, 20:48 Linka skrzyni biegów
|
|
|
Witam. Czy ktoś przreabiał temat linki skrzyni biegów M/T oczywiście ? Cos mi sie popierdzieliło i Mitsu nie ma dwójki , czwórki i wstecznego , a linka pod maską uwolniła się z tej osłonki na końcu i jest luźna jakieś 4 cm. Gdzie wogóle dostanę taką linkę ? buu jeszcze trasę tak zrobiłem i jestem w obcym mieście |
|
|
|
 |
TroyaN [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2008, 22:50
|
|
|
linka? takie objawy najczęściej są jak pada poducha |
|
|
|
 |
MARIANO69
Forumowicz Turbomaniak!!!

Auto: Mitsubishi 3000GT VR-4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-05-2008, 00:23
|
|
|
Nie słyszałem żeby komuś kiedyś zerwała się linka od biegów w Miśku
(tam są dwie konkretne stalowe linki)
Prawdopodobnie wyskoczyło zabezpieczenie (blaszka w kształcie litery U -która trzyma linkę przy skrzyni biegów)
Gdyby coś to mam takie zabezpieczenia oraz linki.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Raafaaell [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2008, 00:42
|
|
|
To trzymaj Jak obczaję co jest , to dam Ci znać. Fakt , że to coś z gumką harmonijką przy skrzyni biegów i tulejką co siedzi na lince aż do pierwszego od skrzyni mocowania jest jakby zerwane i linka jest odsłonięta i wystają z niej jakieś fragmenty. Zobaczę dokładnie jutro. Ale kamień spadł mi z serca , że ktoś to ma. Jeszcze ciekawa będzie sprawa z ewentualną wymianą.
tak to wygląda:
W lince jest jakiś gruby drut , docisnąłem go do linki , bo trochę odstawał. Co to jest ? Co wogóle z tym zrobic ? |
|
|
|
 |
MARIANO69
Forumowicz Turbomaniak!!!

Auto: Mitsubishi 3000GT VR-4
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 21-05-2008, 08:55
|
|