|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czy Carisma ma IsoFix? |
Autor |
Wiadomość |
KrisKros [Usunięty]
|
Wysłany: 16-05-2008, 21:17 Czy Carisma ma IsoFix?
|
|
|
jak w temacie... czy do Cari można kupić fotelik isofix czy tylko normalny? ewentualnie - jaki polecacie?
Cari 2002. |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 17-05-2008, 00:58
|
|
|
nie ma isofix,
co do polecenia jakiegos fotelika to niestety jeszcze nie do mnie |
|
|
|
 |
Fikus [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2008, 16:37
|
|
|
MAXI COSI ma dobre foteliki dzieciece. Bardzo bezpieczne, certyfikowane, wygodne i ... dość drogie. |
|
|
|
 |
zwolin
Forumowicz baaardzo zły miś ;-)
Auto: Carisma 1.8 GDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 481 Skąd: Wawa Ursus
|
Wysłany: 24-05-2008, 13:44
|
|
|
Ja jestem bardzo zadowolony z RECARO, zrówno z małego jak i dużego. W porównaniu do Maxi Cosi Recaro zapewnia o wiele lepsze trzymanie główki dziecka, ale siłą rzeczy maluch ubrany w zimową kurtkę ma w recaro ciaśniej, a nie każdy to lubi.
Duży minus Recaro to ciężar fotelika - do tej pory mam wrażenie, że jedną rękę mam dłuższą.
Na plus Maxi Cosi przemawia to, że można dokupić adaptery do niektórych wózków (np Emmaljunga) i nie musisz śmigać z fotelikiem w garści. Recaro można zamontować tylko w spacerówce Maclarena albo spacerówce Recaro, ale trochę ich z ceną pogięło.
Mały miał taki fotelik:
http://www.recaro-polska....&subkat=1&id=13
A teraz jeździ w takim:
http://www.recaro-polska....&subkat=1&id=18
Osobiście mam wrażenie, że w Recaro dziecko leży, czy też siedzi w bardziej stabilny/bezpieczny sposób, ale wybrać musisz sam. |
_________________ Pozdrawiam
Zapraszam na Stronę Piotrusia - podaruj 1% mojemu dziecku |
|
|
|
 |
|
|