|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.8 GDI] naprawa przepustnicy |
Autor |
Wiadomość |
dareckipl [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2008, 09:48 [Cari 1.8 GDI] naprawa przepustnicy
|
|
|
Witam niedawno mialem problem z falowaniem obrotow szarpaniem za rada kolegi troche go przycisnalem poprawilo sie myslalem ze problem zniknal lecz na kilka dni po tym mialem bardzo duze zuzycie paliwa i nadal szarpaniem pojechalem do servisu przeczyscilem przepustnice jest bardzo dobrze auto pali 6,7 na trasie a miasto 8,5-9,4 l dla mnie to rewelacja przedtem palilo 9 trasa 16 miasto ale mam inny problem po odebraniu auta z servisu diagnosta napisal
OLEJ W KANALACH SWIEC ZAPLONOWYCH-ZALECANEUSZCZELNIENIE POKRYWY ZAWOROW I KOLEKTORA SSACEGO.GLOSNA PRACA HYDROPOPYCHACZY ZAWOROWYCH-ZALECANY OLEJ 10W30.CEWKIZAPLONOWE ZASNIEDZIALE I ZARDZEWIALE W MIEJSCU STYKU ZE SWIECAMI
jak myslice cos sie zaczyna dziac czy raczej niegrozne objawy do naprawy ile kosztuja popychacze
pozdrawiam dareckipl |
|
|
|
 |
Moomin
Mitsumaniak

Auto: Ford Focus 1.6 115KM, 2008
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 19 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 1205 Skąd: Biała Podlaska
|
Wysłany: 21-05-2008, 19:30
|
|
|
Dobre popychacze u Japaneze kosztują coś około 45 zł za sztukę, a potrzeba ich 16. Jaki masz teraz olej? |
|
|
|
 |
dareckipl [Usunięty]
|
Wysłany: 21-05-2008, 21:12
|
|
|
czesc teraz jezdze na castrolu 10w40 i nie wiem czy moge zmienic na 10w30 |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 66 razy Dołączył: 07 Maj 2006 Posty: 8679 Skąd: Wrocław/Ostrzeszów
|
Wysłany: 23-05-2008, 08:54
|
|
|
Darek z syntetyku na syntetyk ok z polsyntetyku na syntetyk ok ale nie na odwrot chyba ze po przeczyszczeniu ; )
A Castrol magnatek jest dobrym olejem wiec po co zmieniac : ) |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
dareckipl [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2008, 10:18
|
|
|
Dzieki pytam bo w servisie tak mi powiedzieli zebym zmienil byc moze nie beda klepac popychacze |
|
|
|
 |
|
|