|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Centralny zamek |
Autor |
Wiadomość |
liar [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2008, 11:55 [Cari 1.6] Centralny zamek
|
|
|
Witam kolegów. Jestem tu nowy. Mam Carismę od dwóch tygodni. Pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne . Silnik o dużej kulturze pracy , skrzynia bardzo elastyczna , póki co jestem bardzo zadowolony.
Pojawił się jednak pierwszy problem , centralny zamek zamyka dobrze jednak otwierają się tylko drzwi kierowcy. Może któryś z kolegów może mi pomóc. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
vienek [Usunięty]
|
Wysłany: 25-05-2008, 18:44
|
|
|
Napisz jeszcze jak jest, gdy otwierasz od strony pasażera, czy tak samo? Sprawdż również czy z wyłącznika w kabinie zamykają się i otwierają prawidłowo. Bo być może nie podaje tylko styk z zamka od strony kierowcy, a otwierasz drzwi kierowcy tylko mechanicznie. |
|
|
|
 |
liar [Usunięty]
|
Wysłany: 30-05-2008, 22:14
|
|
|
Dzięki już jest o.k . Żonka bawiła się przełącznikiem w kabinie . Parę razy zamknąłem i otworzyłem ze środka i już działa . Jeszcze raz dziękuję. |
|
|
|
 |
|
|