Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[OT] poszukuję kogoś z kontem na ebay UK albo z adresem w UK
Autor Wiadomość
Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2008, 10:49   [OT] poszukuję kogoś z kontem na ebay UK albo z adresem w UK

Witam,

Muszę kupić młodemu niewielką żaglówkę do treningów. Nasz rynek jest beznadziejny, natomiast w UK jest tego sporo w dobrych cenach. I teraz szukam kogoś, kto mógłby zalicytować w jednej aukcji, albo pozwoliłby mi zarejestrować się na ebay UK z jego adresem - nie chcę ściemniać i podawać jakichś fikcyjnych adresów.

Adres jest mi potrzebny tylko do rejestracji, bo łódkę będę i tak odbierał osobiście.

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2008, 11:52   

moge pomoc, lodka bylaby ewentualnie do odebrania w ashford (kilka km obok heathrow) u mojego brata, jak cos to dzwon 604430081

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-03-2008, 20:28   

Możesz podać mój adres jak chcesz.
Szczegóły na PW

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2008, 21:04   

Dzięki wszystkim dobrym ludziom, a zwłaszcza Hubeeertowi, który podzielił się ze mną swoim adresem.

Teraz będę mógł Ci wysłać kartkę na święta :D

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-03-2008, 21:46   

Fido__ napisał/a:
Dzięki wszystkim dobrym ludziom,

Na Mitsumaniaków mozna liczyć w potrzebie. :smile:
Fido__ napisał/a:
Teraz będę mógł Ci wysłać kartkę na święta :D

Byle nie z bombowymi pozdrowieniami :wink:

Powodzenia i pochwal się co kupujesz.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2008, 22:14   

No mówiłem, żaglówkę... taką jak ta http://cgi.ebay.co.uk/ws/...:MEWA:IT&ih=002

Tak czy siak wielkie dzięki. W UK byłem już wiele razy, ale nigdy nie jechałem autem. Teraz będę musiał ;-) Kręci mnie to :D

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-03-2008, 22:20   

No to jak mam już tego plusa u Ciebie to może wybaczysz mi ten swój podpis ;-)

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2008, 22:24   

Koniunkturalista ;-)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 28-03-2008, 23:09   

Sam wiesz - niewykorzystane okazje są jak kobiety - mszczą sie ;-)

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 28-03-2008, 23:09   

hehe to chodzi o lodke - lodke, taka do plywania :)
a ja myslalem ze chodzi o jakis model zdalnie sterowany :)
jakby co rowniez sluze kontem na ebay i adresem w UK

p.s. to co napisalem na pw w "obliczu" zakupowanego towaru jest troche nieaktualne ;-)

tomusn 
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Wysłany: 29-03-2008, 09:52   

a kto może pomóc kupić coś takiego
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...ename=rvi:1:1v_
lub
http://cgi.ebay.pl/ws/eBa...ename=rvi:1:3v_

najlepiej żeby kupił i wysłał do mnie, albo może ktoś wie jak zapłacić za takie aukcje przez IPKO (PKOInteligo)

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 29-03-2008, 10:09   

wkleje to co napisalem do fido myslac ze mu chodzi o stateczek model :)

kupujac na ebayu mozesz miec adres jaki chcesz (rejestrujacy) i wysylkowy (nawet kilka adresow, ja mam w pl, us i uk) i od tego adresu wysylkowego zalezy koszt wysylki ktory jest automatycznie doliczany do ceny aukcji, do tego mam konto paypal ze swoja kredytowka z ktorej automatycznie schodzi kasa.

jak chcesz moge sprawdzic jaki jest koszt wysylki do polski tych koszulek edit: 6GBP

[ Dodano: 29-03-2008, 10:26 ]
tomusn napisał/a:
najlepiej żeby kupił i wysłał do mnie, albo może ktoś wie jak zapłacić za takie aukcje przez IPKO (PKOInteligo)

moge ci te koszulki kupic,
sprzedajacy "preferuje" paypal czyli platnosc elektroniczna z podpieta karta
moze opisze jak to wyglada od A do Z

1. ebay wymaga adresu wysylkowego ktory jest potrzebny do automatycznego doliczania kosztow przesylki
2. ja kupuje tylko u sprzedajacych preferujacych paypal (sa to bezpieczne platnosci od ktorych ewentualnie mozesz sie odwolac i kasa zostanie ci zwrocona, mialem jeden taki przypadek).
3. jak wszystkie koszt ci pasuja robisz kup teraz i przechodzisz automatycznie do zakladki platnosci w paypal
4. z mojej kredytowej ktora jest zapisana w paypalu automatycznie schodza zl w przeliczniku z waluty ktora jest na aukcji, zwykle ten przelicznik jest o ok 3gr wiekszy niz bankowy.
5. sprzedajacy dostaje info ze kasa wplynela i wysyla towar a ja mam miesiac na odwolanie sie i ewentualny zwrot kasy.

my ewentualnie rozliczamy sie na podstawie kasy ktora mi zeszla z karty kredytowej i tyle :)

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 07-04-2008, 16:38   

Wielkie dzięki dla Hubeeerta raz jeszcze,

Oto moje nowe nabytki

A tu już z całym majdanem w Dover 8)

igi 
Mitsumaniak

Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Wysłany: 07-04-2008, 16:53   

no no gratulacje Tomaszu :)

niezły samochodzik tfuuuuu :P :wink: żaglówka :)

Niechaj się dobrze sprawuje i Twój młody niech poszaleje jak najwięcej :)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 07-04-2008, 22:50   

Nie ma za co - cieszę się, że mogłem pomóc :D

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Odpowiedz do tematu