Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Red Bull X-Fighters w Warszawie...
Autor Wiadomość
stanik 
Mitsumaniak

Auto: Volvo S60 2.4i
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-06-2008, 20:04   Red Bull X-Fighters w Warszawie...

Witam

Dla tych co może nie słyszeli, z okazji że rozbierają stadion X-lecia jest przygotowywana impreza pożegnalna. No i właśnie z tej okazji do Stolycy zawita ekipa Red Bull X-Fighters z wielkimi nazwiskami na czele :) Na razie biletów w sprzedaży jeszcze nie ma (impreza we wrześniu) ale jak ktoś lubi to już może sobie zarezerwować termin :)

http://www2.ticketpro.pl/pl/akcja/szczegoly/965

Ja się wybieram, choć jestem pełen obaw, czy nei będzie to jakas lipa jeśli chodzi o rozmach przedsięwzięcia (impreza jest planowana na 35 tys widzów). Bo oglądałem kilka płyt DVD z różnych imprez tego typu na świecie i mam nadzieje ze poziom będzie podobny.

Pozdrawiam
#0175/KMM
Carisma 1.8 SOHC 115KM GLX (Pb +LPG)
SPRZEDANA 30.08.2007
AB RH+
Canon 350D + KIT 18-55mm + Sigma 18-200 OS + Canon 50mm 1.8

cuuube
[Usunięty]

Wysłany: 25-06-2008, 23:05   

no to ja moze bym sie kopsnal na taki event w tv jest odlot a na zywo to dopiero musi byc ale juz widze te ceny biletow :!: :!: :!: :!: Red Bull organizowal w Poznaniu juz 2 razy konkurs lotow http://www.redbull.pl/#pa...5068-1833967966 i nie bylo porazki takie gwiazdy jak Pastrana nie przyjada na lipna impreze

Odpowiedz do tematu