|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam Szanowne Grono |
Autor |
Wiadomość |
hidrillez [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 00:26 Witam Szanowne Grono
|
|
|
Witam
Tak sobie pomyślałem, że zanim napiszę pierwszego technicznego posta wypadałoby się grzecznie pokłonić towarzystwu i zapytać czy mnie przyjmie
Od pół roku jestem posiadaczem Cari '98 1.6 i jestem z niej bardzo zadowolony, choć to raczej uboga wersja, zwykłe GL, a z dodatków ma właściwie tylko tempomat Wcześniej miałem salonową Felicie '97 i też właściwie nigdy nie narzekałem (chyba jestem minimalistą).
Natomiast w mojej Carismie podoba mi się przede wszystkim wysoka kultura pracy silnika, solidna, niewybajerzona i nienaszprycowana elektroniką konstrukcja, dzięki czemu można z autem się zżyć, w porę zareagować gdy coś mu dolega i nabrać do niego zaufania. Doceniam też wiele innych zalet tego auta, a wady w stylu głośne tylne zawieszenie, czy też mało gustowna tapicerka są dla mnie mało znaczące.
Jestem jej trzecim właścicielem (pierwszym w Polsce) i jak dotąd, przy przebiegu 1K zachowuje się praktycznie bezawaryjnie. Na razie wymieniłem olej, świece i rozrząd (pasek i rolka - własnoręcznie ). Muszę coś poprawić w zawieszeniu, bo wprawdzie nic nie stuka, ale w czasie jazdy po nierownosciach, ma się wrażenie "braku amortyzacji", jakby praca zawieszenia nie byla właściwie tłumiona (amortyzatory ?, gniazda amortyzatorów ?). Zaobserwowałem też właśnie jeszcze jeden feler ... ale o tym moze już w dziale technicznym, do właściwego wątku się przykleję ...
Pozdrawiam Brać ukłonem |
|
|
|
 |
Python [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2007, 00:36 Re: Witam Szanowne Grono
|
|
|
hidrillez napisał/a: | Witam
Pozdrawiam Brać ukłonem |
Witaj wsród nas |
|
|
|
 |
Martyna [Usunięty]
|
Wysłany: 07-06-2007, 16:22
|
|
|
To milo-i zubrzyk,albo graba, alpo lapka,albo piona..
witaj i czuj sie tutaj dobrze
mitsu to pany |
|
|
|
 |
|
|