|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
oszust |
Autor |
Wiadomość |
renata1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2007, 17:39 oszust
|
|
|
mam pytanko czy ktos z was kupowal jakies czesci do mitsubishi i zostal oszukany.Ja zamowilam czesci u goscia z Poznania 3 tygodnie temu i do dzis ich nie mam.Gosc oglasza sie w Autobiznesie.Po zamowieniu czesci u niego chce zeby wplacic mu na konto cala sume za dane czesci a on pokryje koszty kuriera(opek)nr.konta podaje niby na swoja zone Wiolette Kowalska ul Ku dębinie1/2w poznaniu.ja bylam glupia i zaplacilam z gory teraz was przestrzegam was.Jak ktos spotkal sie z tym przypadkiem niech sie odezwie On co tydzien zmienia tresc ogloszenia i nr.telefonu ale latwo go poznac bo oglasza sie we wszystkich markach japonskich w ten wtorek jako auto-japan |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2007, 17:49
|
|
|
Zgłoś na Policję.
Masz nr konta to wiadomo jaki to bank, masz dane beneficjenta. Po nitce do kłębka ..... no chyba, że ta "żona" to tzw. słup. Ale przynajmniej konto mu zablokują |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
damianrally [Usunięty]
|
Wysłany: 13-04-2007, 18:09
|
|
|
tak tak zgadzam sie z JCH, takich oszustów trzeba kiedys przyskrzynic bo jak kazdy bedzie to tak puszczał płazem to bedzie takich osub coraz wiecej |
|
|
|
 |
kotomi
Forumowicz
Auto: Sigma 12V kb
|
Wysłany: 16-04-2007, 11:53
|
|
|
Witam. Ja z kolei kupiłem chłodnicę klimatyzacji u gościa, który ogłasza się na allegro. Dzisiaj została sprawdzona w warsztacie i okazało się, że jest nieszczelna. Zadzwoniłem do gościa bo chciałem mu ją zwrócić. On twierdzi, że była dobra i żadnej innej gadki z nim nie ma. Uważajcie na niego. Gość ma nick "mieluny12343". Pozdrawiam |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
waldi-1
Mitsumaniak

Auto: galant 2,5v6 rok 98 pb/lpg
|
Wysłany: 22-01-2009, 21:40
|
|
|
jeśli kwota nie przekracza 200 zeta to policja odpowie, za mała szkodliwość społeczna czynu, ale jeśli zbierze się kilka osób i każda zgłosi doniesienie o przestępstwie na najbliższym komisariacie to wtedy wszystkie te sprawy mogą się powiązać i suma się powiększy ,wtedy sprawa trafia bezpośrednio do sądu i gość jest ścigany już z urzędu |
_________________ MÓJ GALANt
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=48554
http://forum.mitsumaniaki...p=968287#968287
 |
|
|
|
 |
|
|