Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Gdzie wymienic rozrzad??
Autor Wiadomość
Gregoryjan
[Usunięty]

Wysłany: 27-04-2008, 13:34   Gdzie wymienic rozrzad??

Witam. Nabylem w tym tygodniu Outlandera i teraz dla świetego spokoju chce wymienic w nim rozrzad. Mam do Kolegow pytanie, gdzie dokonam takiej uslugi w miare za dobre pieniadze i przedewszystkim kogo rzetelnego mozecie polecic w Warszawie - nie musi być ASO. Z gory dziekuje za pomoc. :shock:

axg
[Usunięty]

Wysłany: 30-04-2008, 08:25   

Witam

Zadzwon tutaj :
http://www.autotw.pl/
Bylem raz i jestem pozytywnie zaskoczony. W maju jestem umowiony na nastepna wizyte bo mam kilka pierdolek do zrobienia w Galancie.

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-04-2008, 09:41   

Gregoryjan napisał/a:
Nabylem w tym tygodniu Outlandera i teraz dla świetego spokoju chce wymienic w nim rozrzad. Mam do Kolegow pytanie, gdzie dokonam takiej uslugi w miare za dobre pieniadze i przedewszystkim kogo rzetelnego mozecie polecic w Warszawie

jak jesteś z Warszawy, to polecam zdecydowanie P. Michalaka, który ma warsztat w Mogielnicy.
tel: 226635367

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

grzes23
[Usunięty]

Wysłany: 03-05-2008, 23:41   

Ja takie poważne naprawy wykonuję od lat w Legionowie ul.Krucza (niedaleko cmentarza).Jeśli dobrze pamiętam to tel.22-7844501.Właśnie niedawno robiłem rozrząd.Słusznie,że się rozpytujesz,bo to co ja się nasłucham od znajomych(zwłaszcza po wizycie w ASO) to włos się jeży .Powodzenia

Havoc 
Mitsumaniak

Auto: Carisma II 1.6
Wysłany: 19-05-2008, 21:16   

Ja wymieniałem u siebie w Skarżysku...pod blokiem ;] Studium informacji na forum i działa, napinacz mi się poluzował to przeskoczyło o jeden ząbek. Ale właśnie naciągnąłem, powinno już śmigać ;) I za darmo.
Był: Colt CA0 1.6 16V '92 :) x2
Był: Lancer 1.5 12V 4G15 C62A '90

Artii 
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Wysłany: 02-06-2008, 13:53   

Havoc napisał/a:
Ja wymieniałem u siebie w Skarżysku...pod blokiem ;] Studium informacji na forum i działa, napinacz mi się poluzował to przeskoczyło o jeden ząbek. Ale właśnie naciągnąłem, powinno już śmigać ;) I za darmo.

4G15 to można pod blikiem bymienić.

W outlanderze chyba jest taki sam silnik jak w lancerze 4G63 i wymiana dość kosztowna i problem z czesciami. U mnie wymiana kosztowala ok 4tys.

Vlad
[Usunięty]

Wysłany: 03-06-2008, 01:56   

pod domem na wlasną reke i nie placic wiepanom, bo nie wiedomo na kogo trafisz. Kolega spróbował dał sprawny samochód a fachmaną cos sie pomylilo i nie mogli zapalic silnika po wymianie. złozyli jeszcze raz ale zawór dostał w pie....

Odpowiedz do tematu