|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Brak informacji z komutera na wyświetlaczu |
Autor |
Wiadomość |
Andrzej C. [Usunięty]
|
Wysłany: 05-06-2008, 16:03 [Cari 1.6] Brak informacji z komutera na wyświetlaczu
|
|
|
Witam.
Mam taki problem z wyświetlaczem w mojej Carismie. Wyświetlacz pokazuje wszystko z wyjątkiem średniego spalania, średniej prędkości czy ilości km. do zatankowania. W miejscu gdzie te informację powinny być, widnieją poziome kreseczki. Moja Cari ma radio PH 1000. Zanim napisałem ten post, wyciągnąłem radio i sprawdziłem czy wszystkie kostki dobrze dolegają do radia i było OK, bezpieczniki te w kabinie i w komorze silnika też są dobre, więc postanowiłem dobrać się do wyświetlacza. Po nie małych trudach wyciągnąłem go i sprawdziłem styki na nim i na kostkach dolegających do niego i też nic nie znalazłem (jedynie wymieniłem dwie z trzech żarówek podświetlających) na koniec odłączyłem klemę z akumulatora i resetowałem komputer. Więcej nic mi nie przychodzi do głowy, gdzie mam szukać przyczyny tej usterki.
Przeglądając forum przeczytałem wiele wątków o wyświetlaczach, ale nic konkretnego nie znalazłem, dlatego proszę Was o pomoc.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|