|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:05 |
Stukanie z tyłu outlandera |
Autor |
Wiadomość |
boner2 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-06-2008, 00:35 Stukanie z tyłu outlandera
|
|
|
Witam, mam nastepujacy problem od pewnego czasu mam dziwne stukanie, podczas jazdy outlanderem 2004. z tego co nasluchuje to jest to w okolicach tylnego prawego koła, niestety nie jestem w czasie postoju tego namierzyc-dzieje sie toprzy wolnej jezdzie i nawet nie na dolkach tylko przy ruszaniu lub hamowaniu. Bylem u mechanika to oczywiscie zmienil klocki hamulcowe wzial 300zl i nic z tym nie zrobil. Jedyna nadzieja w was moze mieliscie podobne stukanie w outku podobne do pekającego tytanika jesli tak to prosze o pomoc, chcialbym uniknac kolejnego mechanika jesli to oczywiscie mozliwe ... pozdrawiam i dzieki z gory |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 12-06-2008, 08:59
|
|
|
Boner2 witaj na forum. Moim zdaniem masz do wymiany ktoras z czesci metalowo-gumowych tylnego zawieszenia. Jest to spotykany obiaw w tym modelu. Mysle, ze warto sprawdzic tuleje i wahacze.
Tak czy siak czeka Cie wizyta w serwisie ale chociaz masz nowe klocki. Pozdrawiam |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
boner2 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-06-2008, 16:47
|
|
|
tego sie własnie obawiałem, pewnie teraz jak podjade do mechanika to mi założa gaz |
|
|
|
 |
domino210 [Usunięty]
|
Wysłany: 12-06-2008, 23:18
|
|
|
Poprzedni właściciel mojego Outka miał to samo, niby musieli wymienić gumę tej tulejki, jeśli interesuje Cię dokładne stwierdzenie, to mogę napisać, bo mam fakturkę z ASO, w którym wymieniali to na gwarancji! |
|
|
|
 |
boner2 [Usunięty]
|
Wysłany: 15-06-2008, 22:59
|
|
|
jasne przynajmniej bede wiedzial co to jest i mnie nie zaskoczy pan mechanik z góry wielkie dzięki |
|
|
|
 |
domino210 [Usunięty]
|
Wysłany: 23-06-2008, 11:05
|
|
|
Tylko znajdę i podam niedługo, pozdro! |
|