|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czujnik walu |
Autor |
Wiadomość |
ypsi538 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2008, 17:32 Czujnik walu
|
|
|
Hejka
Wiec tak jak pare postow wczesniej autko nie odpala. Oddalem autko do ASO w Katowicach. Niestety dzisiaj zostalem poproszony na rozmowe i teraz juz wiem brak oleju w aucie spowodowal zatarcie walka balansowego. Przez co urwal sie pasek balansowy, ktory uderzyl w blache od walka korbowodu i w pasek rozrzadu(w nim jest dziura) I przetarl czujnik walu. Ta blacha to male piwo bo 80zl ale cena czujnika mnie zabila 820zl Da sie to jakos taniej kupic??? Dajcie mi prosze jakos odpowiedz.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
PAVEU
Mitsumaniak MitsuManiak:)

Auto: '89 E33A 4G63 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 18 Kwi 2008 Posty: 173 Skąd: Loobleen, 10-ta
|
Wysłany: 05-09-2008, 21:41
|
|
|
pierwsze co bym szukal to allegro rozbitki na czesci ... te aukcje ktore maja mozliwosc kontaktu na maila to mass mail z zapytaniem a jak nie to kom pozdrawiam i zycze owocnych łowów |
_________________ PROUD E33A OWNER  |
|
|
|
 |
ypsi538 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2008, 21:42
|
|
|
no niestety dalej nic. Zastanawiam sie czy nie sprzedac autka Nic mi innego nie pozostaje |
|
|
|
 |
|
|