|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 06-07-2008, 21:49 |
Na co zwrócić uwagę przy zakupie eclipsa 1990-1995 |
Autor |
Wiadomość |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 219 Skąd: Łódź/Moskwa
|
Wysłany: 05-07-2008, 16:16 Na co zwrócić uwagę przy zakupie eclipsa 1990-1995
|
|
|
Mój brat cioteczny chcę kupić Eclipsa z rocznika 1990-1995, na co należy zwrócić uwagę (jakie są słabe punkty) w tym egzemplarzu. Jeszcze jak by ktoś mógł podać orientacyjne ceny części np: rozrząd, filtr, amory, i takie różne. Jak wygląda spalanie bo widziałem że niektórzy piszą że w 10 l na 100 km\h się mieszczą. Kwestia czy były jakieś różnice w wyposażeniu np. tak jak w Galu że po 98 dali większe hamulce, i generalnie wyposażenie jakiego można się spodziewać. |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
|
|
|
 |
RoveR
Mitsumaniak porządany VR4
Auto: GALANT 2.5 V6 EA5A
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Maj 2007 Posty: 219 Skąd: Łódź/Moskwa
|
Wysłany: 06-07-2008, 21:13
|
|
|
Dzięki bardzo za pomoc i przepraszam za powielanie, ale widocznie niedokładnie przejrzałem tematy, jak masz taką możliwość to usuń go żeby nie zaśmiecał. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 06-07-2008, 21:48
|
|
|
GOLDI, moderator kieruje do tematów odpowiednich. Ostrzeżenie jest ostateczną Formą Ostrzeżenia wobec użytkownika który narusza zasady Forum.
Punkty na które się powołujesz:
8. Zawsze pamiętaj, że
8.1. Forum jest przyjazne dla użytownika czyli nie bądź nieuprzejmy dla innych
8.2. Nie ma przymusu pisania na forum. Jeżeli coś Cię drażni nie musisz odpowiadać. Jeżeli pytanie było zadane 1000 razy a nie chce Ci się napisać odpowiedzi 1001 raz - nie pisz - "użyj funkcji Szukaj". Albo podaj konkretny link z odpowiedzią, albo weź na wstrzymanie.
Nie mają tu zastosowania.
Zastosować można pierwsze trzy:
1. Sprawdz czy temat cie nurtujacy nie pojawil sie juz na tym forum
2. Jesli znalazles podobny temat kontynuj watek
3. Jesli nie, smialo pisz nowy temat bo forum jest user friendly i mod przeniesie lub "zedytuje".
To Forum jest inne niż Forum MEKP. GOLDI postaraj się pamiętać o tym na przyszłość.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|