|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
szukam bezpiecznego miejsca dla sigmy w Warsawie na dwa dni |
Autor |
Wiadomość |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-08-2007, 21:09 szukam bezpiecznego miejsca dla sigmy w Warsawie na dwa dni
|
|
|
Może ktoś z Mitsumaniaków ze stolicy nie wybiera się na zlot? Cholerka, wylatuję o 12.25 w przyszły czwartek z Okęcia i nie mam autobusu o rozsądnej porze. Planuję więc przyjazd sigmą. Wracam w sobotę ok. godz. 19.00. Czy ktoś mógłby mi pomóc w przechowaniu sigmy? |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
radex [Usunięty]
|
Wysłany: 16-08-2007, 21:24
|
|
|
spytam się mojego padre czy nie będzie to da niego problem (przenocowanie w garażu)
tyle że 20 km od lotniska stara milosna |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 16-08-2007, 22:52
|
|
|
kordiank2, mialem ten sam dylemat i skorzystalem z uslug tego parkingu: http://www.parking.go.pl/
tzn. zostawiam tam auto na tydzien 15 wrzesnia, imo cena bardzo atrakcyjna, dodatkowo znizka jesli lecisz centralwings'em i dowoz gratis z parkingu na lotnisko.
imo full wypas |
|
|
|
 |
kordiank2
Mitsumaniak MojTytułJestZaDługi
Auto: eclipse 4G
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-08-2007, 11:07
|
|
|
dzięki arturro - zobaczę co słychać na tym parkingu. może się załapę na jakiś dowóz chociaż lecę swissair'em |
_________________ taka prawda i lepiej naucz się w zgodzie z nią żyć - zapamiętaj: jest jak jest, nie jak powinno być
DZIEŁA na SZTUKI |
|
|
|
 |
|
|