|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.6] Gdzie kupić dwa "dziwne" bezpieczniki ? |
Autor |
Wiadomość |
domdyr [Usunięty]
|
Wysłany: 28-06-2008, 10:54 [Cari 1.6] Gdzie kupić dwa "dziwne" bezpieczniki ?
|
|
|
Gdzie kupić dwa "dziwne" bezpieczniki ?Chodzi mi o 30 i 40 amperowe bezpeczniki od wentylatora i przednich swiateł (FL6 i FL7 na schemacie bezpieczników zrobionym pzez Choopera) od niedawna mam auto i niebardzo wiem gdzie je dostać.W supermarkecie są tylko te sandardowe.Ponizej wkleiłem schemat bezpieczników z FAQ zeby jaśniej to wyglądało:p
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 28-06-2008, 11:06
|
|
|
serwis, albo jakis szrot gdzie stoja carismy |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
dylson [Usunięty]
|
Wysłany: 28-06-2008, 23:38
|
|
|
Zobacze czy jeszcze mi to zastalo. Jesli bede mial to napisze Ci na pw |
|
|
|
 |
konrad1704
Mitsumaniak

Auto: Colt`95 CA0 1.6 16 V benzyna
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Sty 2007 Posty: 1002 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: 29-06-2008, 00:02
|
|
|
tez miałem kiedyś problem z bezpiecznikiem co prawda do colta ale może rada się przyda. Był to mniej więcej TAKI bezpiecznik, nie mieli go w żadnym sklepie, żadnej stacji a w serwisie mitsu musieli go ściągnąć i kosztował jakieś 28 zł. Ostatecznie kupiłem go w serwisie KIA za 3,5 zł i był dostępny od ręki, pasował idealnie.
Proponuje pochodzić po salonach z bezpiecznikiem w ręku może coś dopasują. |
|
 |
domdyr [Usunięty]
|
Wysłany: 29-06-2008, 04:27
|
|
|
Jutro wybiore sie na wyciecze po salonach,przez brak tego 40A bezpiecznika wetylator od chłodzenia mi nie działa i ostatnio w korku prawie swoją Cari skopciłem.Musiałem przełozyc 30 A bezpiecznik od świateł zeby dojechac do domu.Wiec teraz albo mam światła albo wentylator |
|
|
|
 |
|
|